PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Pondělní Rychlovka s Membrain

Publikováno 06.02.2017

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc. To je naše pravidelná Pondělní Rychlovka! Dnes jsme si to rozdali s plzeňským promotérem a djem, Membrain.

MEMBRAIN
Začátek jeho kariéry se počítá od roku 2009. Od roku 2013 je vidět na větších akcích jako je Rock For People a zahrál siv klubech jako jsou Storm, Cross, Buena Vista a mnoho dalších po ČR. V roce 2015 se umístil 5. v kategorii objev roku na Czech Drum and Bass Awards a rok později zahrál na festivalu Let it Roll a Exploration Festival. Rok 2016 také znamenal 2 první zahraniční bookingy – Slovensko a Rakousko. Od roku 2014 pořádá akce v rodné Plzni, kde realizuje svůj projekt Drum Session, který se dnes těší velkým úspěchům. Jeho rázné podání undergroundového deep/tech drum&bassu je nevšedním zážitkem. Od poloviny roku 2015 se začal věnovat své produkci.

Membrain

01) Jak si přišel ke své DJské přezdivce? Proč / podle čeho sis vybral svůj DJ nick?
Můj DJ nick byl dříve moje přezdívka pro blízké přátele, což se však v jiném než českém jazyce vyslovovalo špatně, nebo to často vyslovoval každý jinak, což mě hrozně rozčílovalo a tak vznikl membrain… Je to složenina slova membrane a brain. Hlubší význam to pro mě má, jelikož se to vyslovuje stejně jako membrane, což je základ celé hudby, bez membrány by jsme neslyšely ty basy, že :) … A k tomu brain, jelikož se snažím hrát vždy s mozkem. Prostě tak, aby to dávalo smysl.

02) Cross, Storm, nebo?
Cross… i jako DJ ale hlavně jako návštěvník… hrát však pro plnej Storm je taky super!

03) Klub, nebo open-air?
Klub, atmosféra by se občas dala krájet!

04) Tisíc tracků za minutu, nebo žádný spěch?
Určitě žádný spěch, hraju takový tracky, který dávaj a nepotřebujou další 2 tracky přes sebe :)

05) Tvých aktuální top 5?
Nemám aktuální top tracky… je jich desítky možná stovky co miluju. Ale takhle rychle z hlavy co poslední dobou hraju rád / poslouchám rád:

01. Break - Free Your Mind (Remix)
02. Icicle - Late Nights
03. Children of Zeus - Still Standing ft. DRS (Lenzman Remix)
04. LSB - The Optimist
05. Skeptical & Alix Perez - Without A Trace
a tunu dalších…

06) b2b, nebo samostatná jízda?
Rád mám průběh setu pod kontrolou, ale některý b2b jsou víc než zábavný!

07) MC, nebo zahodit mikrofón?
Spíš zahodit, je hodně málo těch, kteří dokážou vyvolat hype a zároveň nezničit set.

08) Tvůj oblíbený český a zahraniční producent / dj?
je toho víc…

český: mezi známějšími určitě ej-krej. Producent super a jeden z nejlepších DJs co znám! Pak producentsky obdivuju WRM, dále Vex, který není moc vidět, ale je to obrovskej talent… Pak Satisma, o kterém brzy určitě uslyšíte, neskutečnej talent a pracujem na nějaké společné produkci.

zahraniční: Jednoznačně mistr zvuku je Break. Pak Skeptical, DLR… producentů bych mohl jmenovat desítky :/ to asi fakt není dotazník pro mě :D Jako zahraniční DJ je rozhodně virtuóz DLR! Jeho sety jsou fakt přehnaný.

09) Na čem v současnosti pracuješ?
V hudbě se hodně soustředím na svůj projekt Drum Session, který realizuju v Plzni. Dále se už nějaký čas snažím o produkci a v příštích měsících plánuju už konečně něco vydat.

10) Track, který Tě vždycky zvedne ze židle?
Break - Framework… ale je jich take strašně moc! Tohle je jen první věc co mi přišla na mysl. Obecně starší kousky když někdo zahraje .. Bad Company - The Nine…  Medicine (Matrix Remix) apod. :)

11) Na jakou párty bys poslal svého největšího nepřítele?
Zváštní otázka… Moc nepřátel nemám ale pokud ano, jsou mi ukradení a je mi absolutně jedno, co dělaj a kam půjdou :)

12) Pivo, nebo panáky?
Pivo! A když dojde na panáky tak si dam jako panáka další pivo!

13) Prsa, nebo zadek?
100% zadek!!!!

14) Vzpomínky na první pořádnou párty?
Snad 10 let dozadu, ještě za dob PigFestu co se pořádal v Plzni. Hrál tam určitě Akira co si pamatuju :)

15) Čím se bavíš ve volném čase?
Produkce, hudba obecně, pivo s přáteli. Ale nemám rád když mám moc volna, musím pořád na něčem pracovat, někam se posouvat… Jakmile mam den volna, tak po 4 hodinách sezení u PC a sledování kyprých meme si přijdu k ničemu… ale internet je taky velkou součástí mého aktuálního života.

Díky moc že jsi si na nás udělal čas a přejeme ať mejdan šlape a produkce jen kvete. Vy podpořte Membrain ZDE na jejich facebooku.

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama