PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Pondělní Rychlovka s Numa:Be (SK)

Publikováno 05.11.2018

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc, to je Pondělní Rychlovka! Dnes jsme si to rozdali s naším slovenským bratrem, djem a spoluzakladatelem Basement crew, Numa Be!

NUMA BE (SK)
vlastním jménem Marián Emanuel Karaffa je 26ti letý dj, promotér a spoluzakladatel slovenské crew Basement. Marián dlouhou dobu vystupoval pod jménem Mikro, ale v nedávné době se rozhodl změnit své alter ego a tak ho nyní můžete znát pod jménem Numa Be. Kromě hraní a práci na crew se Marián společně s ostatními parťáky snaží o něco nového, a tím není nic menšího než Basement festival, který letos oslavil již druhé narozeniny. V jeho setech dominují kombinace melodického Liquidu a temného deepu proloženého neurem. Velmi rád obohacuje své hraní živými nástroji jako jsou perkuse, saxofón nebo kytara. Zkrátka, Numa Be je mág, který dokáže najít rovnováhu mezi harmonii a tvrdými beaty, takže si ho na party rozhodně nenechte ujít.

01) Jak si přišel ke své DJské přezdivce? Proč / podle čeho sis vybral svůj DJ nick?
Aktuálne mám nový DJ nick od začiatku roka, keďže môj predošlý Mikro som mal od 15 rokov, kedy som začínal s hraním hip-hopu a už som sa s ním nijak nestotožňoval. Numa Be vychádza z môjho 2 mena Emanuel, ktoré som si pridal po nebohom dedkovi. Skrátene Emanuel je Manu a tak som len vymenil slabiky numa + pridal be (bí) na konci čo je odkaz na Basement, čo je moja dvorná krú :) Takto som si vytvoril vlastny nickname a nepoužívam už nick, ktorý mi prischol počas mládí :D

02) Cross, Storm, nebo?
Cross. Mám to miesto rád od kedy som tam chodil ako návštevník a takmer vždy som si tam vynikajúco zahral, či už na hornej, alebo spodnej stagei.

03) Klub, nebo open-air?
Open-air. Viac volnosti, viac vzduchu.

04) Tisíc tracků za minutu, nebo žádný spěch?
Záleží. Občas 3 treky za 2 minúty inokedy nechať rozvinúť stop-time aj jednotlivé 16ky.

05) Tvých aktuální top 5?
Danny Byrd - Salute (ft. MC GQ)
The Faraday & Biograd & Sahara Kesha - Incubator
Circuits - Coming through
L Plus - Let Roll The World
Foreign Concept & Monty - Ron Millonario

06) b2b, nebo samostatná jízda?
Ako kedy, ale viac si posledný čas užívam solo sety.

07) MC, nebo zahodit mikrofón?
MC, ktorý hajpuje vkusne a nie veľa.

08) Tvůj oblíbený český a zahraniční producent / dj?
Český - Rido a zahraničný - Dimension

09) Na čem v současnosti pracuješ?
Aktuálne pracujem na akciách klubovej sezóny 2018/19, na koncepte Basement Festivalu 2019 a taktiež na hraniach mimo DnB žáner (Afro House, Deep House, Minimal), kde zapájam hru na perkusie.

10) Track, který tě vždycky zvedne ze židle?
Deadmau5 - Avaritia (Dimension Bootleg)

11) Na jakou párty bys poslal svého největšího nepřítele?
Na Speedcore. :D

12) Pivo, nebo panáky?
Skôr pivo.

13) Prsa, nebo zadek?
Záleží od ženy.

14) Vzpomínky na první pořádnou párty?
Bolo to v klube Checkpoint, kde sme začínali s Basement parties a ráno sme išli cez pol mesta pešo na rožky s treskou a panáky do Lahôdok u Aničky. :D

15) Čím se bavíš ve volném čase?
Prerábam a upravujem svoj van VW T4 na pojazdné bývanie na roadtripy(#vanlifesk) a snažím sa inšpirovať ľudí k pochopeniu, že sa dá žiť aj inak, ako stereotypom opakujúcich sa zážitkov a šablón.

Díky moc za odpovědi, ať se ti daří a snad se brzy opět uvidíme na nějakém mejdanu. Doufáme že se vám Pondělní Rychlovka s Numa Be líbila a budeme rádi když ho podpoříte ZDE, na jeho facebooku.

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama