PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Pondělní Rychlovka s Sheriff

Publikováno 04.12.2017

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc. Je tu opět začátek týdne a s ním i naše Pondělní Rychlovka! Dnes jsme si to rozdali s mladým DJem a členem týmu Neurofunk Will Never Die, Sheriff!

SHERIFF
Vlastním jménem Jakub Pavlištík, pochází z Nového Jičína a je mu 25 let. Jakub vnímal hudbu již v útlém dětství, začalo to chozením do umělecké školy, kde studoval hudební teorii a historii a učil se hrát na kytaru. V čerstvé dospělosti se rozhodl přestěhovat do Prahy, začít nový život. Spolu s kamarády začal obrážet pražské kluby a začal mixovat. Mixování se věnuje cca 3 roky. Nyní tvoří společný projekt s kolegou Mustaffou a také jej zastřešila značka Neurofunk Will Never Die.

01) Jak jsi přišel ke své DJské přezdívce? Proč podle čeho sis vybral svůj DJ nick?
V této odpovědi budu trošku nudař, protože se za tím nenese žádný příběh. Byli jsme s Tomášem doma na terase a já si nad tím furt dumal, jaký si dát nick... Sedíme, dumáme a najednou to ze mě vypadlo. :D Jak jsem to vyslovil, tak se nám to tak líbilo, že jsem si to nechal... No a od té doby jsem SHERIFF!

02) Cross, Storm nebo?
V Crossu to mám nejraději, asi je to i tím, že to je víceúčelové místo. Rád tam chodím jíst nebo posedět s kamarády, jsou tam různorodé akce a k tomu ten fascinující design. Ke Stormu jsem si hledal cestu delší dobu, ovšem teď už je to taky srdcovka. Mám rád celou Storm partu a musím říct, že klub šel neskutečně nahoru! Nesmím ovšem zapomenout na Chapeau Rouge, Roxy nebo teď už myslím čerstvě nefungující Neone.

03) Klub nebo open air?
Jednoduché, v zimě klub v létě festiválek. Jako na festivalu člověk zažije to, co v klubu ne... Je to místo plné skvělých zážitků. Prostě Vám oplotí na víkend kus místa, kde Vám nemůže nic zkazit náladu, jste obklopení super lidma a super muzikou a všichni se k sobě chovají hezky. Já to dokonce vždycky pozoruju na sobě, když mě pustí bránou do festivalu, úplně se mi to v hlavě přepne.

04) Tisíc tracků za minutu nebo žádný spěch?
Jak u čeho... Když hrajeme s Tomášem neuro, zakládáme si na tom, aby mixy byly rychlé, protože nás to tak baví (a doufáme, že i posluchače). Když hrajeme Halftime nebo Bassline, zpomalíme a hrajeme úplně jinak..

05) Tvých aktuálně top 5?
Callide, X-Tortion – Casino (Callide remix)
20hz Audio – Rush (Ember Remix)
Segment & Concept Vision ft. Signal – Barrier
Dub Elements & 20Hz Audio – Get On
Current Value, Optiv – Roughed Up

06) B2B nebo samostatná jízda?
Tady budu stručný, B2B s bráchou Mustaffou. :D

07) MC nebo zahodit mikrofon?
Určitě MC! Mám rád MCs, mám rád rap, takže jsem určitě pro! Ale nesmí to úplně přehánět, musí pracovat s lidma a do dropů se moc nemotat. A taky mě štve, že je jich tak málo. Pokud si to čte nějaký MC, ozvi se! Chceme někoho na halfstep set!

08) Tvůj oblíbený český a zahraniční producent?
Těžko vybírat... V zahraničním mám jasno, bez váhání Alix Perez! Jeho produkce a jeho sound mi přišly vždycky hrozně napřed. Nevím, jestli se musím držet striktně dnb, ale hrozně mě baví produkce Drymana ?

09) Na čem momentálně pracuješ?
Momentálně se pouštíme do nahrávání nových setů, které chceme stihnout ještě před vánoci, asi i s videem. Začli jsme po dlouhé pauze opět makat na DNB Questions a do toho můžu asi prozradit, že společně s Questions nás napadl další koncept něčeho podobného, ale to za nedlouho uvidíte... Do toho dáváme pravidelné fotosessions s naším nadaným fotografem Jan Petráš aka Usama!! (zdravím tě bro!)

10) Track, který tě vždycky zvedne ze židle?
Icicle - Problem

11) Na jakou párty bys poslal svého největšího nepřítele?
Asi nějakou Gay Swingers party.... myslím, že na to by nikdo z nás nezapomněl :D

12) Pivo nebo panáky?
Je mi jedno na co mě pozveš. :D Pivo spíš na žízeň a panáky na chuť!

13) Prsa nebo zadek?
Sofiina volba.. Asi nakonec o malinko vyhrajou ty prsa.. ale fakt o malinko.

14) Vzpomínky na první pořádnou párty?
Už jich bylo tolik, že si nevzpomenu. Ale určitě to bylo v Crossu, tuším že to byla akce od DUBSTEBLOG někdy před 6ti lety.

15) Čím se bavíš ve volném čase?
Volný čas? Co to je? Néé, hele rád chodím na výstavy, mám rád umění jakéhokoliv druhu... Takže brouzdám a chodím po galeriích. Aktuálně musím doporučit výstavu Krištofa Kintery v Rudolfinu. Výstava nese název Nervous Trees a trvá do 27.12. Jo a hrozně mě baví dokumentaristika, rád sleduju dokumenty, jednou natočím svůj vlastní!

Díky moc že jsi si na nás udělal čas a přejeme ať se ti v budoucnu stále daří! Doufáme že se vám Pondělní Rychlovka líbila a vy podpořte Sheriffa ZDE na jeho facebooku.

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama