PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Pondělní Rychlovka se Saymem

Publikováno 17.10.2016

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc. To je Pondělní Rychlovka! Dnes jsme vylosovali zajetého člena české dnb scény, zakladatele Southern Vision a šíleného pařmena v jednom, Sayma.

SAYM
Šimon začál hrát v roce 2008 kdy s djem Azuritem, Plotkem, Egg a Adm založil Nameless crew. Od té doby vystřídal několik crew jako např. Dnbradio.cz, Urban Traffic rec., Beatspot a nyní působí v pražské crew Southern Vision. Podílel se na několika předních akcích a zahrál si s velikány jako Aphrodite, Ed Rush, Prolix, Axiom a další. Má radši tvrdší žánry dnb, ale nebrání se ani stylům jako je house, nebo electro.

Saym

01) Jak si přišel ke své DJské přezdivce? Proč / podle čeho sis vybral svůj DJ nick?
Když mi bylo asi 14., občas jsem zašel načmárat něco sprejem, a kámoši mi říkali Saym, od té doby mi to zůstalo.

02) Cross, Storm, nebo?
Storm jako bývalý Matrix je pro mě hodně srdcový prostor, nebýt tohohle prostoru, asi nepíšu tenhle rozhovor. Cross je srdcovka, vždy si tam rád zahraji. Takže za mě oboje.

03) Klub, nebo open-air?
Jsem klubový typ co se týče hraní. Open air je pro mě vždy krásný zážitek, ale abych pravdu řekl, tak jsem hrál více v klubu než na open airu, takže beru obojí, ale vyrostl jsem v klubu.

04) Tisíc tracků za minutu, nebo žádný spěch?
Začal jsem hrát v roce 2008 kdy to vůbec nebylo v kurzu. Byl jsem rád, když jsem si koupil desku za 250 Kč a zahrál si ji na gramofonu. Nyní je to jiné. Všichni jedou hardcore styl quantita v nej stylu, ale preferuji radši atmosféru klidnější, avšak našláplý set.

05) Tvých aktuální top 5?
Crossfire - Hydra
Ed Rush - Chub Rub
Bad Company - The Nine
Hazard - Mr.Happy

06) b2b, nebo samostatná jízda?
B2b mám hrozně rád, ale když mám svůj den, rád si dám svůj samostatný set.

07) MC, nebo zahodit mikrofón?
Jelikož jsem se dostal k dnb přes mého dlouholetého kamaráda Dejva Trumpeteera, MC byl základ mého začátku, ale postupem času si začne člověk vybírat. Není MC jako MC :)

08) Tvůj oblíbený český a zahraniční producent / dj?
V ČR samozřejmě Rido. Je to dobrý člověk po všech stránkách a hlavně z undergroundu. Kdo ví ten ví. Pro mě top producent. A  protože jsem zatvrzelý oldschooler, tak zahraniční jména určitě Raiden, Ed Rush, Audio, ale nebránim se jménům jako je Marky, LTJ, Bukem atd. :)

09) Na čem v současnosti pracuješ?
Je toho dost. 10 let v cirkuse dnb světa, tak už mám trochu dědkovské problémy. Jelikož to mám fakt u srdíčka, tak samozřejmě udržovat Southerm Vision crew, a mám pár rozdělaných věcí co se hudby týče, ale o tom až později … :)

10) Track, který Tě vždycky zvedne ze židle?
Opakuji se, ale Crossfire - Hydra!!

11) Na jakou párty bys poslal svého největšího nepřítele?
Na Double Trouble :D. Né sranda. Asi na veškeré party Mr. Dryje a Jahridera, protože víte proč :D

12) Pivo, nebo panáky?
Pivo i panáky. Samozřejmě v dostatečném množství :)

13) Prsa, nebo zadek?
Prdelkyyy.

14) Vzpomínky na první pořádnou párty?
Rok 2008, Oxy bar, Jižák, 300 platících a já měl 5 desek. Zahrál jsem to dvakrát dokola a všichni pařili jak o závod :D. Top party a díky Jižáku!

15) Čím se bavíš ve volném čase?
Holky, holky, holky. Občas jídlo, pak holky, holky, motokáry, kolo a taky holky!

Díky moc za super odpovědi a ať to dál šlape tak jak má bro! Vy koukněte a podpořte Saymovu fanpage ZDE a doražte mrknout na jeho mejdany!

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama