PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Spojuje Nás Dnb "Horror Edition" w/ Akov, Bobby, Koogi & Sayko @ Cross, Praha - 28.10.2017

Publikováno 16.10.2017

Dámy a pánové! Rádi by jsme Vás pozvali na další díl Spojuje Nás Dnb!, který proběhne v hororovém duchu. Celý Cross se tak promění ve strašidelný klub, celá noc bude hrůzostrašně drum and bassová, všichni Dj's budou děsivě šílení a vlastně, budete rádi, když vůbec přežijete!

Na hlavní stagi začneme kvalitními, temnými deepy, následovat budou hrozně hrozné, tvrdé tóny neurofunku a pomalu se přes jump up, dostaneme k ještě tvrdším a údernějším tónům darkstepu či crossbreedu.

AKOV (UK)
Nekompromisní a hlasitý, synonymum pro ikonické logo s medvědem která tak často používá. Akov je hodně ovlivněn nerofunkem, ale jelikož sám nemá rád škatulky, tak v jeho tracích můžete vždy očekávat čerstvou energii různých stylů. Alexander Ushakov aka Akov pochází z jihozápadního anglického města Totnes. V Bristolu, kde předtím žil našel svoji undergroundovou neurofunk rodinu Liquifyah Recordings – jeho domácí label. Za své krátké působení si stihl vydobýt místo v neurofunkových kruzích, hlavně díky svému debutovému EP Heavyweight, které mu vyšlo v roce 2013 na Neurofunk Grid. V jeho tvorbě jsou cítit vlivy producentů jako Mefjus, Noisia, Spor, Dub Phizix atd. 
Akov produkuje temné vysoceoktanové samply v kombinaci s občasnými vokálovými smyčkami a rytmickou basovou linkou, které když se valí z beden, připomínají řev medvěda grizzlyho, kterého má ve svém logu. To je jeden z mnoha důvodů proč si získal podporu jmen jako Joe Ford, Maztek, Sunchase, Mako, Misanthrop, Kloe, Kursa atd. Těšte se na řízný new school neurofunkový set plný známých pecek a hlavně nevydaných dubplatů, které teprve vyjdou v dohledné době.

BOBBY (FR)
Bobby je nový a velmi talentovaný drum&bass producent a DJ z Francie. Od roku 2011 už měl dost štěstí na to, aby si zahrál s umělci jako Phace, Metrik, Wilkinson, Zombie Cats, L33, Rido, Jade, June Miller, Dimension, DC Breaks, Loadstar, Malux, Billain, Cyantific, Maztek, BTK, Neonlight, Silent Witness, DLR, Zardonic, MachineCode, Disprove, Hybris a spousta dalších! Zahrál si ve spoustě známých klubů jako jsou Rex Club, Trabendo, Nuits Fauves, Yoyo, Batofar, Glazart, Petit Bain, Redlight či Concorde Atlantique. V roce 2016 po vydání několika EPček a tracků na několika labelech jako jsou Tessitures Recordings, Stoner Music nebo Raving Panda Records, udělal hudební šňůru po Franci ve městěch Rennes, Reims, Dijon, Montargis, Pau a samozřejmě Paříž... Hraje pro slavnou Jungle Juice party, Get In Step x Ram Records a stal se rezidentem v DNB therapy project. V roce 2017 vydal song „Hacked“ na Francouzský kompilaci DnB – French Plates 2017. Dále vydal novej singl „Age of Ether“ na Othercide Records! Zahrál si na kanálu RoughTempo, v legendárním Rex Clubu s Forever Dnb a taky v Place de la République v Paříži. Připoutejte si pásy a užijte si jízdu s Bobbym! Tenhle vlak je rozjetej a nejde zastavit!

Djs na horní stagi budou: Akov (UK), Bobby (FR), TomSMall, Volume Plus, Pmdr, Křowák, Dexide, Keja

Na dolní stagi zavzpomínáme na staré časy drum and bassu, takže se opráší vinyly od pavouků, zaposloucháme se do old school dnb, a to vše, samozrejmě, za doprovodu těch nejlepších českých djs!

DJ KOOGI
Koogi patří mezi nejzkušenější české DJe na poli zlomených beatů, někdo ho může brát jako praotce dnb v Čechách...V roce 1999 založil první pravidelný drumanbassový pořad na českých rádiích – Shadowbox, který na pražském Rádiu 1 funguje dodnes. O rok později stál u zrodu stejnojmenného informačního serveru a společně s bookingovou agenturou Easbase se podílel na pořádání Shadowbox parties, na kterých se vůbec poprvé v Čechách představil například Ed Rush, Usual Suspects, Kemal, Total Science a další velká jména světového drumandbassu, tím prakticky nastartoval raketový vzestup tohoto stylu u nás. Jméno Shadowbox nesla i úspěšná mixovaná kompilace, kterou mu vydal v roce 2002 časopis Tripmag. Snad jako první dnb DJ se stal rezidentem vyhlášeného pražského klubu Roxy. Koogi je muzikantem, který má raději klidné a melodické tracky a míchá je naprosto perfektně, Koogi, česká Drum and bass legenda zahraje pouze z vinylů.

Djs na spodní stagi budou: Koogi, Sayko, Volume Plus, El Waca, Hrr.nec, Maya, Kan-Jacca

Čekejte hodně speciální, hororovou výzdobu, šíleně střašidelnou projekci, brutální lineup do ranních hodin, smrtící světla, a ještě mnohem víc! Zombíci, upíři, šílené sestřičky či jiné hororové masky, jsou tentokrát vítány!! Krev poteče proudem, těšíme se na Vás!

www.facebook.com/events/142725592973897

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama