PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Spojuje Nás Dnb Warm-Up @ Cloud, Litoměřice - 02.03.2018

Publikováno 08.02.2018

Spojuje Nás Dnb jde do světa! Čas je neúprosný, zase zmizel další rok, zase je zima a jak už to tak bývá, zase jsme všichni o trošku zestárli. Ale to nevadí, všichni jsme totiž součástí jedné velké komunity a jsme boží, protože všichni stárneme s drambejzem v uších.

Určitě většina z Vás zaregistrovala, jak se dnb scéna a s ní i celá naše komunita postupem času vyvíjí. A jak už to tak bývá, každý z nás si šlape vlastní cestičku dnb světem. Někteří už nestíhají počítat navštívené mejdany natož tak protančené noci, jiní pro změnu začínají pomaličku přicházet na to, že před bednama je prostě nejlépe, sbírají své první párty achievmenty, a ruku v ruce s tímhle faktem začínají objevovat kouzelný svět mejdanů. Všichni jsme očarovaní stejnou magií, hudbou, která dokáže divy. Hudbou, která spojuje.

Tik ťak, je tomu už dva a půl roku kdy jsme pro Vás uskutečnily vůbec první "spojovací" mejdan. A není to náhoda, že neseme název Spojuje Nás Dnb. Snažíme se, aby význam tohohle slovního spojení byl promítán do reality - a to především na našich mejdanech, kterých bylo dohromady už 9! Účelem vždy bylo nejen se pobavit, ale především snaha vtáhnout do komunity ještě víc rodinného ducha a pohody, dát prostor vzniku novým mezilidským vztahům, a tím pádem celkové pozvednutí úrovně kvality mejdanů skrz atmosféru, kterou tvoříte právě Vy - účastníci dnb akciček.

Protože se snažíme myslet dopředu a zároveň i trošku nadčasově, posouváme se zase o kousek dál. Bohužel ne každý má možnost přijet se spojovat s komunitou do Prahy, kde se doposud naše parties odehrávaly, a proto... Dámy a pánové, držte si klobouky, kšiltovky i masky, s radostí oznamujeme náš první krok do světa!

2.března 2018, Litoměřice, Cloud. Tak přesně tady se to stane - SNDNB Warm Up! Náš historicky první spojovací výjezd s muzikou mimo Prahu. Nachystaly jsme pro Vás mňamkózní lineup, jako headlineři večera se nám se svými sety představí mistr Akira a frajer Volume Plus, supportovat jim budou zástupci ze severu - místní Yuri, krásná NelliQ, opičák Spexx a opičí boss Bicman. Během večera se protancujeme několika subžánry dnb, přijďte si pochutnat například na deepech, neurofunku či na rytmickém a svižném mainstreamu. Bude to hell!

A víte co? Tímhle nekončíme. Máte se rozhodně na co těšit, chystáme spoustu výletů napříč celou ČR a jedno je jisté, bude to jízda!

Těšíte se? My hrozně!

www.facebook.com/events/147023006087931

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama