PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Sobotní finále Dnb Kombat rozhodne o vítězi a otevře novou sezónu klubu Storm

Publikováno 26.08.2018

Léto máme spojené především s festivaly či open-airy, na kterých si užíváme teplého počasí. Ovšem pražský klub Storm nezahálý ani přes letní dny a připravil pro vás unikátní sérii nocí s názvem Free Dnb Kombat, jejíž finále proběhne již tuto sobotu.

DNB KOMBAT
O co vůbec v tomto formátu šlo? Dle hlasování fanoušků na události bylo vybráno osm crew, které si to posléze rozdali 1 vs 1 př čtyřech kvalifikačních nocí. Vítězové jednotlivých akcí postoupili do finálového battlu, kde uslyšíš 4 crew v konečném zúčtování, ze kterého výjde pouze jeden vítěz. Kromě nás se tedy můžeš těšit na libereckou crew Monkey Boom, brněnskou Mindicted a kralupskou Homicidal Rage, kterým se podařilo vyhrát svá kola proti DarkSide Records, Bad Controll, Enrage Dnb a my jsme v prvním kole porazili Basscoffee. Musí se zároveň podotknout, že souboje byli velmi vyrovnané a všechny crew předvedli dobré výkony.

FINÁLNÍ BITVA
Nyní se posuňme k samotnému finále a pojďme si zopakovat, jaká jsou čtyři hodnotící, kritéria. Prvním z nich je facebooková anketa na samotné události, takže pokud si ještě nepodpořil svojí oblíbenou crew není čas ztrácet čas. Dalším kritériem je promo jednotlivých crew. Do této položky se dá zahrnout nejspíše všechno co daná crew vytvoří k propagaci akce. Třetím bude hlasování přímo v klubu, kdy u vstupu dostanete čtyři lístečky s jmény jednotlivých crew. Dole v klubu pak hodíte svůj hlas do zapečetěné "volební urny." Tady ten bod zatím nebyl moc úspěšný, protože počet odevzdaných hlasů oproti celkové návštěvě byl poměrně malý. Proto neváhej, hlasuj a podpoř crew, jenž tě nejvíce osloví, či svého předem daného favorita. Posledním kritériem bude názor a pohled Storm crew na vystoupení na akci.

Aby toho nebylo málo celý klub prochází nyní rekonstrukcí. Dnb Kombat proto bude jeho openingem v novém hávu a zároveň otevřením nové, klubové sezóny. Navíc si pro Tebe klub Storm připravil překvapení, v podobě piv zdarma pro prvních 200 návštěvníků. Co dodat, doražte v sobotu podpořit svojí oblíbenou crew do žižkovského klubu Storm a užít si pořádnou drumcovou party!

www.facebook.com/events/1890656711227837


Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama