PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Sobotní nářez od horkokrevných Italů

Publikováno 23.07.2018

Už tuto sobotu přiletí na pláže Pískovny Náklo u Olomouce, italské trio Inward, Hanzo & Randie, kteří momentálně mají zářezy na světoznámem labelu Blackout či Cause4Concern. Můžeme se těšit na krásné prostředí pláže, 16m velkou stage, videoprojekce, light show, kvalitní ozvučení, Amundsen dekorace, hostesky a zahraniční i český dnb DJ’s.

INWARD, HANZO & RANDIE (IT)
Toto italské trio je ovlivňováno širokou škálou muzikantů a stylů, inspiraci čerpají z junglu, breakcoru, metalu, punku a techna. V roce 2010 - 2011 začínají jako jednotlivci vydávat tracky na labelu Subculture music vlastněný MAZTEKem. Všichni tři se brzy na to začali projevovat jako velice schopní producenti a dostávají nabídky od labelů jako je Optivův Red Light Records, Big Riddim a Avantgarde Recordings. Zlom nicméně příchazí v roce 2016 kdy se trio začne scházet pravidelně a ohromuje drum&bassový svět se svým ‘Sttuter’ EP na Red Light rec., naslédovalo ‘Squaremouth’ EP na Cause4Concern, které hráli Noisia i Friction ve svých radio shows a také nelze zapomenout na remix legendárního tracku ‘Gas Chamber’. V roce 2017 se trio připojuje k Methlab rosteru a vydává první LP Consystency Of Error na C4C. Tito progresivní producentí si libují v komplexnosti a dotahují své i remixované tracky k dokonalosti a vy se máte rozhodně na co těšit!

CZ SUPPORT
Z českých djs se těšte na Deltaphoenix, Stux, Krowak, Drop Database, Gloom, Loudbeat, Tb a naší crew bude zastupovat náš boss Volume Plus a nejmladší krev, Chombo!

Těšíme se na vás, krásné prostředí, parádní mejdan spojený s koupáním, sluníčkem a přátelskou pohodou.

www.facebook.com/events/2119972964882103

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama