PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Southern Vision w/ Drumbassterds & Reprospekt & Beatspot @ Kantýna, Praha – 28.03.2015

Publikováno 19.02.2015

DJs P.Dr a Saym představují nový projekt pod názvem Southern Vision. Jejich ‚Jižní vize‘ je obnovit undergroundovou kulturu tajných akcí na Jižním městě, které se zde pořádali 10 let zpět a obohatit v jejich rodné betonové jungli hudební večery plné elektronické muziky, od hip–hopu, rovných beatů, až po ty nejvíce zlomené melodie, které se zde za posledních pár let vůbec nekonají.

Přesně pro tuto příležitost na Jižním městě vyrost ideální prostor a tím je Klub Kantýna ve Zkušebnách Praha. Klub se chlubí jedním z největších pódií v Praze (60m2), má kapacitu přes 200 diváků a jeho součástí je velmi dobře zásobený bar. Sál má unikátní design, velmi příjemnou ´domáckou´ atmosféru, je nekuřácký a nachází se mezi dvěma místnostmi, kde se dá posedět, zapálit cigaretu a občerstvit z dalších barů. Naprosto jedinečný prostor na Jižním městě!

První díl ´Jižní vize´ bude samozřejmě pod taktovkou lámaných beatů drum&bassu. Jako hlavní host večera bude známá pražská Drumbassterds crew v čele s Volume Plus a jeho partou Skáčko a Feela. O zbytek večera se postara Reprospekt (P.Dr, Cybi, Maart) a Beatspot crew (Saym, Mcquack, Sayuz).

Budeme se na vás těšit.

www.facebook.com/events/1547782402159715

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama