PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Středeční Rychlovka s N:Snitch

Publikováno 24.10.2018

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc, to je Středeční Rychlovka! Dnes jsme si to rozdali se členem Undead Nation crew, N:Snitch!

N:SNITCH
alias David B, je 28. letý dj původem z Česke Lípy, momentálně působící v Praze. Počátky jeho kariéry sahají do první poloviny roku 2015, kdy se v clubu Le-Mirage na přažském Újezdě, stal pravidelným účastníkem úterních zkušeben. Pravidelný tréning nese první ovoce již během prvních pár měsíců. V květnu stejného roku, odehraje kvalitní dj set a to hned na podiu ve známém pražskem Cross Clubu. Od té doby stál za mixpultem ve většině vyhlášených clubech v Praze i mimo ni. Pravidelně ho můžete slyšet na místech jako Storm, Cross, Chapeau Rouge, Uhelna, Centrála, Styx, Signal, Azyl a mnohondalších. V jeho mixech uslyšíte výběr nejlepších tracků všech současných dnb substylů. Největší zálibu našel v tvorbě světových Neurofunkových producentů. To se mu stalo celoživotní vášní. Mezi jeho vzory a top ze zahraniční tvorby patří například: Black sun Empire, State of Mind, Dj A.M.C, Mefjus,Tantrum Desire, Andy C a podobně. V roce 2017, si Davida všiml pražský Dub- stepový mág. Dj a skvělý producent, Corborat. Tím se N:Snitch stává dnb proudem, pro právě vzniklou crew, Undead Nation. Subžánrově smíšená crew, zaměřená na propojení dub-stepu a drumandbassu.

01) Jak si přišel ke své DJské přezdivce? Proč / podle čeho sis vybral svůj DJ nick
Spíš si můj DJ nick vybral mě! Jednou když jsem hrál na menším mejdanu za Prahou, mi přišel někdo pochválit odehranej Neurofunkovej set. Prej jsem to tam podle nich pěkně napráskal :D Přišlo mi to vtipný a trefný. Tak už mi to zůstalo, N:Snitch.

02) Cross, Storm, nebo?
Rozhodně Cross, je to pro mě srdcovka. Nejen kvůli dobrýmu zvuku a kvalitním parties. Cením i kulturní programy, kdy Cross nabízí spoustu různorodých akcí pro širokou veřejnost. Dokážou oslovit velký okruh subkultur a nespočet lidí.

03) Klub, nebo open-air?
Kluby pro mě mají jednoznačně svoje místo na žebříčku oblíbenosti. Mám rád kontakt s lidma když hraju. Baví a zajímá mě feedback z kotle. Chci, aby si lidi z mýho času odnesli ten nejlepší hudební zážitek. Rád v publiku rozeznávám známé obličeje. Open airy ale dělají léto létem! Spojení lámanýho beatu, kempování s přáteli a noční obloha plná světelné show, to prostě nemá chybu.

04)Tisic tracku za minutu,nebo žádný spěch?Přijde na to... Jasně že přijdou momenty kdy to tam nasypu, jinak to prostě nejde. Ale především v tomhle momentě, si zakládám na promyšlených mash- upech. Dobrej set má mít příběh a lidi se v něm nemají ztrácet. Tak se v první řadě snažím, aby měl můj projev hlavu a patu.

05) Tvých aktuální top 5?
Tr Tactics - Dark Metter
State Of Mind - Botton Line
Chase and Status- All Crew
Dimension & Sub Focus - Desire
Tr Tactics - Vision (Disphonia remix)

06) b2b, nebo samostatná jízda?
Nejlíp si zahraju sám. Můžu tak přemýšlet a vím co chci aby přišlo dál. Sety si dopředu nepřipravuju, tak mě baví jak se mi to skládá pod rukama a danej set je jako živej organismus. Každopádně je hodně Dj´s, se kterýma si rád střihnu b2b. Dobrým propojením v b2b, vždycky vznikne něco zajímavýho a osobitýho. No a ranní b2b, bývá na každý párty jako třešnička na dortu! :D

07) MC, nebo zahodit mikrofón?
Myslím si, že u nás máme spoustu kluků co to umí dobře s mikem! Důležitý je podle mě to, aby se mc a dj v setu vzájemně nerušili a spíš si nahrávali. Pokud mají tohle obě strany zmáknutý, tak proč ne.

08) Tvůj oblíbený český a zahraniční producent / dj?
Z českých určitě A-cry, Symplex, Qo, Houbass, Philip TBC...Ze světových producentů třeba State Of Mind, Black Sun Empire, Prolix, Tr Tactics, Disphonia, A.M.C, Turno, Metrik, Calyx and Tebee, Muzzy, Tobax, Chaser...

09) Na čem v současnosti pracuješ?
Pořádám sesions po malých klubech a spolupropaguju tak naší crew - Undead Nation. Potkat se můžeme i na mejdanech ve vetších a profláklejších klubech, pod taktovkou našeho crew bosse. Jak je čas, scházíme se i v rámci tréninku a hrajeme si pro radost po pražských zkušebnách. Vedlejším pruduktem jsou nabité skills, zábava a další funs, protože jsme většinou otevření i pro veřejnost. Na zimní dnb sezónu připravuju zajímavou halovku s doprovodným programem. Chybět nebudou dvě profláknutá zahraniční jména a o support se postará česká sebranka, která nikdy nezklame. Přijď se podívat.

10) Track, který Tě vždycky zvedne ze židle?
Jednoznačně Fourward - Nova

11) Na jakou párty bys poslal svého největšího nepřítele?
Na jakoukoliv do Retra! Ale říká se: ,,Přátele si drž blízko a nepřátele ještě blíž!“ Takže bych ho vyslal rovnou do první řady na můj vlastní mejdan! A ŽER!!

12) Pivo, nebo panáky?
Pivex.

13) Prsa, nebo zadek?
Zadek.

14) Vzpomínky na první pořádnou párty?
Psal se rok 2008 a to místo se jmenovalo Pekelný doly. Po léta zajetej mejdan v přírodě. Tenhle rok ve Svitavách na Českolipsku. Absolutně mě očaroval skalní komplex, který připomínal jeskyně. Cpali tam do lidí ze dvou stagee Tekno a Hardtekk, hlava nehlava. No a třetí stage tam patřila dnb. Kluci z tehdejšího soundsystemu tam vždycky byli schopní narvat obrovskej zvuk, světla a jelo se až do rána! Tenhle kult už je bohužel pryč... Za mě velká škoda. Byl to neuvěřitelnej unerground a napomohl tomu, uprostřed čeho dneska stojíme.

15) Čím se bavíš ve volném čase?
Hudba je jasná! Rád zmizím i do přirody. Realizuji svoje projekty.

Díky moc za odpovědi, ať se ti daří a snad se brzy opět uvidíme na nějaké party. Doufáme že se vám Pondělní Rychlovka s N:Snitch líbila a budeme moc rádi když ho podpoříte ZDE, na jeho facebooku.

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama