PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Světová premiéra Raving Panda Night

Publikováno 28.11.2018

To, že v naši republice vystupují světová jména, jsme si už tak nějak zvykli. Avšak tento pátek se odehraje v Crossu absolutně výjimečná akce, která u nás nemá obdoby. Raving Panda Night je světovou premiérou tohoto labelu a youtube kanálu, na němž naleznete taková jména jako jsou The Clamps, Bobby, Katharsys či naši Drumbassterds kolegové R-Flyer a Houbass. Dva headlineři a masivní support se postarají o vaši zábavu po celou noc a nyní si pojďme říci něco bližšího o této šílenosti.

Začátek hledejme před čtyřmi roky, kdy Chriss Helmling zakládá youtube kanál Raving Panda. Za tu dobu se už nějaká cesta ušla a proto se nyní muže kanál pochlubit více jak 3 milióny views a 18 tisíci odběrateli. Díky tomuto úspěchu se v lednu roku 2016 Panda rozšiřuje a je založen i label Raving Panda Records, na kterém vydávají také headlineři Panda Night Anatomix a Hatework Machine, jenž si nyní představíme. Anatomix je rakouský neurofunkový projekt vytvořený v roce 2013. Jejich sety jsou energetické, emocionální a syrové. Ve své produkci  preferují temné beaty. Zároveň v jejich trackách můžeš slyšet taková jména jako jsou Mc Coppa nebo Kryptomedic. Kromě Raving Pandy vydávají také na Titanu či Neurofunk Grid. Druhým headlinerem večera je polské trio N-Fett, Dess a Dziobak, kteří si řikají Hatework Machine. Chlapci za sebou mají již hodně tracků a také celá dvě EP, jenž se jmenují Contact a White Light. Nejčastěji od nich můžeš slyšet tvrdší polohy drum and bassu jako jsou crossbread či neurofunk. Jejich set bude řežba od začátku až do konce a rozhodně by sis ho neměl nechat ujít.

Ovšem i support stojí za pozornost, protože je opravdu nabitý. Prvními koho si představíme, jsou zástupci naši crew, jimž za chvíli vyjde na Raving Pandě jejich společný track. R-Flyer a Houbass, dva mladí, talentovaní producenti a djové, které si budeš moct užít v jejich společném b2b setu, v němž jistě nalezneš vlastní tvorbu obou chlapců. Dalším pánem na holení je zakladatel Drumbassterds a jeden z nejlepších djs u nás Volume Plus. Nápadité, rychlé a přesné takové jsou jeho mixy, v nichž můžeš slyšet všechny odnoše drum and bassu od mainstremu přes neurofnuk až po jump up. Staré ověřené klasiky či nejnovější produkci a spousty double dropů. Svým vystoupením tě dále potěší tachovský rodák L1. Zakladatel Empire Recordings a skvělý dj, jehož set se ponese v duchu silných basů. Ovšem v dřívější hodiny se bude více hodit klidnější přístup a proto se v nich představí milovník deepu z Českých Budějovic, člen Youngbloodz crew Shanix, jehož set bude veden v inteligentnější poloze drum and bassu. Posledním koho si představíme jsou producenti Holy a Cewo, kteří vystupují ve společném projektu Standpoint. Členové mostecké UNdead Army, jenž začínali s převážně temnějšími subžánry dnb, kterých se drží do dnes, avšak čím dál více prolínají své sety i jinými styly. Jejich první track Iritation vyšel nedávno na BNCexpress a je jisté, že chlapci mají před sebou zajímavou budoucnost.

Kromě spousty skvělých setů se můžeš těšit i na další věci. Například na speciální vizuál, jenž připravil dvorní grafik Raving Pandy Stan Kasian, který se stará o grafiku youtube kanálu či ručně maluje obaly alb. Dále pro vás bude přípraven stánek s merchendisem, kde si budeš moci koupit super dárek k Vánocům nebo si prostě jen skočit pro pár samolepek. Plán na pátek je tedy jasný a ty by sis rozhodně neměl nechat ujít světovou premiéru tohoto projektu, protože si za pár let budeš moci říct, že si byl u začátku fenoménu. Kanál Raving Pandy naleznete zde.

www.facebook.com/events/545209815934066/

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama