PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Take Control w/ Prolix (UK) + DJ Contest @ Storm, Praha - 12.06.2015

Publikováno 26.05.2015

Po půlroční pauze pro vás Storm club opět připravil mejdan Take Control, se kterým vám přináší i jednoho z nejvlivnějších a nejúspěšnějších neurofunkových producentů současnosti a tím je britský PROLIX. Support bude doplněn předními českými DJs a k tomu ještě i vítězem contestu, který právě dnes začal!

PROLIX (UK)
Chris McCarthy aka Prolix, tento vysoký sympaťák není třeba dlouze představovat. Každý drum&bassový nadšenec zná jeho tracky, kterých má na svém kontě již přes 150 a to na labelech jako Ram, Owsla, Playaz, Metalheadz, Virus, nebo jeho vlastním, Trendkill Records. Mezi jeho tvorbu patří např. bangery jako: Who Run It, No Pressuere, Tha Savage, Transcendent, nebo Asteroids, který udělal v kolaboraci s Nosia! Rozhodně od Chrise očekávejte energický neuro set, kterým vás protáhne od hlavy až k patě!

CZ SUPPORT
Celý večer bude supportovat Rudeboy ze Shadowboxu, dále šílenci z Furious Freaks a k tomu Drumbassterds crew, která se předvede ve složení Volume Plus, Skáčko a Feela, tak se připravte na pořádný masakr! Navíc, delší dobu jsme nedělali dj contest, proto jsme se jeden rozhodli uspořádat právě na tento parádní mejdan!

DJ CONTEST
Chceš si zahrát na Take Control mejdanu s Prolixem? Máš možnost! Vyhlašujeme DJ kontest o starting slot na dalším pokračování oblíbené klubovky Take Control s britským producentem Prolixem. Koncept setu je na tobě, ale bylo by vhodné, aby se stylem hodil na začátek party. Kromě hraní na party vítěz získá vstup pro sebe a svůj doprovod. Podrobná pravidla se dozvíš v článku ZDE.

Takže, pokud máte rádi fakt tvrdou nálož, tak si pište! 12.06.15, Take Control, Prolix, Storm a těšte se na večer plný kvalitná drum&bassu!!! Startovat se bude klasicky ve 21:00, s tím že do 22:00 máte vstup za 100kč a poté za 150kč. Končit budeme zase až ráno!

www.facebook.com/events/1565113277096850

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama