PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Tantrum Desire a K-Motionz rozbourají pražský Storm

Publikováno 09.02.2019

Jeden z největších českých dravců na poli labelu Empire Recordings si pro vás ve spolupráci s pražským Storm clubem, připravili již na tento pátek opravdovou lahůdku. Pokud vám něco říkají názvy tracku jako Reach, Get with it či Guided Rhythm, odhalil jste hlavního headlinera večera, kterým není nikdo jiný než Tantrum Desire, jenž doplní jeden z nejtalentovanějších producentů dnešní doby K-Motionz . Samozřejmostí je výborný domácí support, ale o tom až dále v článku.

 

TANTRUM DESIRE (UK)
Tantrum Desire je projekt z jihozápadního Londýna, skládající se z Jay Feleye (producent/dj) a Devin Smith (dj). Chlapci spolupracují, již od roku 2004 a za tuto dobu si, jak na domácí, tak i světové scéně získali zástup fanoušků. Jejich rozsah je veliký, takže nečekej pouze čistý drum and bass, avšak i exkurzi do jiných žánru jako je například dubstep. Za dobu své spolupráce vydali několik alb ( např. Higher, Get with it, atd.), jenž vyšli především pod Technique Recordings. Jejich sety jsou nabité pozitivní energii, mají velký spád a rozhodně se při nich nebudeš nudit, ba naopak je zde na místě doporučení opatrnosti na své boty, protože by se vám také mohlo stát, že z nádherných nových bot budou na konci setu Tantrum Desire nepoužitelné křusky.

K-MOTIONZ (UK)
Druhým headlinerem večera je K-Motionz, 18 letý talent z Birminghamu, který holduje především jump upu. Kromě vydaní řady singlu a několika kolaboracích, například s legendou jump upu Dj Phantasy, se čerstvě může pochlubit svým debutovým albem s názvem The Evolution. Od jeho setu čekej to nejvykvákanější z celého večera a nyní se pojďme vrhnout na support, který je také velice zajímavý.

SUPPORT
Jako první akci podpoří svým setem náš šéf Volume Plus. Můžeš se těšit na jeho osvědčenou klasiku složenou ze zpívánek proloženou neurem. Technicky přesná, rychlá, se spoustou double dropů, taková jsou Matouše vystoupení při kterých se rozhodně nenudíš. Dalším kdo tě potěší svým setem je mistr selekce a dnes již legenda české drum and bassové scény Akira. Dříve člen zmijího dua (Deadly Viperz), avšak od Nového roku vystupující pouze sám si pro vás připraví technicky dokonalý set se spoustou překvapení v podobě tracků, které byste opravdu nečekali.
A teď opravdu pozor, až v pátek potkáte tři trošku víc zarostlé kluky nebojte, nejsou to teroristi, ale oblíbená partička Upfockerz složená z djs Mazzona a Azzawakka, doplněné za mikem o Brejchuse Paviána. Čistokrevný jump-up a skvělá show, to je to co od nich můžeš očekávat. Samozřejmě ani na Empire, který akci pořádá jsme nezapomněli. Můžeš se těšit na set od jejich zakladatele L1, který si to rozdá při b2b s druhým zástupcem labelu Cherwem. Posledním, kdo se svými mixy představí je zástupce německé drum and bassové scény Jay-Jay Gueva. Celou akcí tě za mikrofonem provede náš kolega z Drumbassterds, který je zároveň i součástí Empire Recordings, Lifesize Mc.

Takže rozhodně v pátek 15.2. neseď doma na zadku a doraž na tuhle super akci, kde o dobrý drum and bass rozhodně nebude nouze.

www.facebook.com/events/327205744560496

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama