PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Víkendový dýchanek v Crossu

Publikováno 24.09.2020

Oba víkendové dny budou ve znamení mejdanu v Crossu a naše crew při tom nesmí chybět. V sobotu tě čeká další pokračování DNB Fire a v neděli si to hodíme versus sety z kluky z DBear crew. Takže který s mejdanu si zvolíš ty?

VLÁDNÍ OPATŘENÍ
Obě party budou samozřejmě v omezenějším režimu. Momentálně platí, že podle počtu míst k sezení se odvíjí celková kapacita a to jak vevnitř klubu, tak i ve venkovním stanu. Dále se budeme muset smířit s večerkou, která je teď stanovena ve vnitřních prostorech na 22:00, ovšem jak už je dobrým zvykem, nás to nelimituje a po policejní hodině se přesuneme ven do Silent Tentu. Poslední věcí je dodržovaní 3R aneb roušky, rozestupy a ruce, ale nyní už zpátky k mejdanům.

DNB FIRE
Začneme sobotním DNB Fire, zavedenou akcičkou, která se nepravidelně vrací do Crossu s pořádně našlápnutým line upem. Tentokrát vás čeká velmistr djského umění Akira, střelec s kadencí samopalu Volume Plus a support v čele s Houbass, Deafpon, Hamham, Bassmisth. Na spodní stage tě čeká techno a house a dva djs, Mikkim a Volume Plus. Vstupné do klubu bude do 21:30 jen za 20kč a poté za 100kč + na silent párty bude třeba zaplatit zálohu 200kč za sluchátka.

DRUMBASSSTERDS VS DBEAR

V neděli se můžeš těšit na versus sety mezi djs z naší crew a mladé krve z DBear crew. A hlavně na volné pondělí, takže s bolest hlavy po propařené noci tě vůbec nemusí trápit. Složení dvojic je už dopředu dána následovně: Volume Plus x John Simon, R-Flyer x Beast Mode, Chombo x Morphose. Vstupné do klubu bude do 21:30 jen za 20kč a poté za 100kč + na silent párty bude třeba zaplatit zálohu 200kč za sluchátka.

Jak v sobotu, tak v neděli se bude začínat v 18:00, takže nepromeškej start, doraž podpořit klub, protože to co se teď děje s posvěcením státu je cílená likvidace podniku. Bez naší i vaší podpory to kluby těžko zvládnou, takže se neboj covidu a přijď si zapařit. Vidíme se na akci.

DNB FIRE / SOBOTA:
www.facebook.com/events/962727264209107

DRUMBASSTERDS VS. DBEAR / NEDĚLE:
www.facebook.com/events/981853725611686

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama