PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Volume Plus a Halbax ovládnou Cross

Publikováno 09.09.2018

Volume Plus, Cross a jen jeden host. Už jenom při napsání těchto pár slov vám jistě došlo "vo co go", aneb, je tu další díl oblíbené čtvrteční akce, Volume Plus Invites, v pražském Crossu! A na co, že se vlastně můžeme těšit? Bude to Matouš pálit rychleji než kulomet a zahraje zrovna tvůj oblíbený track? A kdo vlastně bude jeho další host při této party?

VOLUME PLUS INVITES
Jak jistě už všichni víte Volume Plus Invites v Crossu je zavedenou party, kde můžeme slyšet, jak nejnovější dnb tracky, tak i staré pecky, které jste neslyšeli ani nepamatujete a to v podání jednoho z nejlepších českých djs. Avšak, aby Matouš za pultem neumřel vyčerpáním, vždy si zve jednoho hosta, který ho za mixem vystřídá a pomůže vytvořit nezapomenutelny zážitek pro všechny návštěvníky. Těšit se můžete jak na samostatnou jízdu Matouše, nebo jeho hosta, tak i na nekompromisní 3 hodinový b2b set. Teď, když jsme vysvětlili koncept mejdanu, je na čase představit hosta, headlinera a support v jednom. Na zářijové invites přijal pozvání zástupce Let it Roll crew...Halbax.

HALBAX
Mladý, nadaný dj s citem pro beaty, který již v mládí odmítal chrastítko a radši si hrál s vinylovými deskami. Postupně v sobě začíná objevovat vášeň pro zlomeninám a bylo rozhodnuto. V začátcích se připojuje k bookingu Sety.cz a časem obsazuje třetí místo v Czech Dnb Awards v kategorii Objev roku (2013), ovšem nyní je jedním z členů Let It Roll bookingu a pravidelně si s ním můžeš dát panáka na mejdanech, ve většině vyhlášených pražských klubech jako jsou Roxy, Storm či Cross. Dále ho k poslechu můžeš zastihnout na Dance radiu, v pořadu Breakpointu, nebo také na Seejay rádiu. Halbax vám sice písničku na přání sice nezahraje, avšak jeho jeho mixy všech stylů zlomených beatů, od dnb až po dubstep vás zabaví natolik, že píseň na přání nebude třeba.

Dalším důvodem proč si rozhodně nechceš nechat ujít tento díl Invites je souhra Matouše a Davida za playery. Již několikátý rok za sebou spolu hráli b2b na letním drum&bassovém svátku, zvaném Let It Roll a na tyto vystoupení vždy tvrdě trénuji. Díky tomu mají společně odkroucenou hromadu hodin, což se projevuje na každém jejich vystoupení.

Takže si nastavte upozornění na datum 18.září, místo Cross a nenechte si uniknout celovečerní párty s touto dvojkou.

www.facebook.com/events/228444551356858

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama