PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Volume Plus All Night @ Storm, Praha - 13.05.2015

Publikováno 04.05.2015

Pravidelné drumandbassové středy ve Stormu! Doražte na pivko, panáka a zapařit na několika hodinový set od Volume Plus z Drumbassterds crew, protože tenhle maník se si vás vezme do parády na celou noc, tak se připravte na opravdu pořádný peklo!

Matouš aka Dj Volume Plus má k drumandbassu blízko už pěkně dlouho. Několik let si nenechává ujít jedinou větší párty, kde zpravidla propaří celou noc. Postupem času přerostlo toto nadšení v myšlenku začít hrát a tak si v roce 2009 kupuje gramce, mix a několik desek. Hraní ho opravdu pohltí a trénováním tráví téměř všechen volný čas. V květnu 2010 zakládá Drumbassterds crew, se kterou za 5 let na scéně udělal hromadu mejdanů a tak se postupem času dostal do podvědomí českého publika.

Jeho sety vynikají především častými double dropy, dlouhými mixy a prokládáním pomocí třetího a čtvrtého kanálu, takže tracky se jen sypou! Můžete se vždy těšit na kreativní set, plný bass, vokálů a melodií, podaných takovým způsobem, že nebude nikdy chtít, aby přestal hrát. No a přesně toto Vám bude chtít ve středu 13.05.15 předvést v 8 hodinovém setu, tak doražte podpořait a zapařit. Bude to jízda!

Klub bude připraven jako "lounge", což zajistí příjemnější a diskrétnější atmosféru a menší vzdálenost z parketu na bar.

www.facebook.com/events/746979905423160

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama