PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Na co kino když máme drum&bass

Publikováno 21.11.2019

Jako každý čtvrtek i ten příští přichází do kin nová várka filmových novinek. Ale upřímně si řekněme, že čtvrteční večer se dá strávit aktivněji, například v Crossu s akcičkou Volume Plus Invites, která obsadí horní stage.

Jako vždy bude o tvoji zábavu postaráno více než dobře. Kromě Matouše se za mixem můžeš těšit na jeho hosta, kterým je Apokain. Kluci si nejdříve střihnou set každý zvlášť a poté společně spojí síly do tříhodinového b2b. No a teď si pojďme probrat, jak by vše mělo probíhat. Otvírat se bude jako tradičně v 21:00, takže i k tomuto času by si měl směřovat příchod. Vstup je free, což znamená, že si s ním nemusíš lámat hlavu a můžeš peníze radši utratit za pivko. Je jasný, že celou noc asi nezvládneš propařit a proto je dobře, že míst k odpočinku najdeš dostatek. Jak u stolu, kde si můžeš v sedě odfrknout a pokecat s přáteli, tak i poněkud aktivnější řešení v podobě fotbálku, kterých po Crossu najdeš dost. Pokud vydržíš až do ranních  hodin klobouk dolu, akorát se připrav na to, že v 5:00 je konec akce. To bychom měli a teď si pojďme představit hosta, kterého si Matouš pozval až z dalekého Valašska.

APOKAIN
Vlastním jménem Martin Přaslica je dj z Valašského Meziříčí, člen Hoofbeats crew, který se na drum and bassové scéně pohybuje už od roku 2009. Za tuto dobu se již představil na spoustě akcí za které zmiňme ty největší, Let it Roll a Beats for Love. Zároveň měl možnost se představit vedle takových jmen jako je Ed Rush, Mefjus, Danny Byrd a mnoho dalších. Jeho sety se vyznačují pozitivní energii a volnými přechody mezi různými subžánry. Za zmínku ještě rozhodně stojí Martinovi soundcloudové podcasty, které se věnují zajímavým tématům okolo drum and bassu. Vycházejí přibližně jednou za měsíc, kdy každý díl má své vlastní téma a při stopáži okolo půl hodinky se jedná o skvělou chillovací záležitost.

TIMETABLE
21:00 - 22:30 VOLUME PLUS
22:30 - 00:00 APOKAIN
00:00 - 03:00 VOLUME PLUS b2b APOKAIN
03:00 - 05:00 VOLUME PLUS

To je vše milý přátele a  28.11 ve čtvrtek od 21:00 se vidíme v Crossu.

www.facebook.com/events/776794579449090

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama