PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Volume Plus Invites @ Cross, Praha - 12.04.2018

Publikováno 08.04.2018

Volume Plus, Cross a jeden host. Už jenom při napsání těchto slov Vám jistě došlo "vo co go". Aneb blíží se další díl Volume Plus Invites v pražském klubu Cross, a na co, že se můžete těšit? Bude to Matouš sekat rychleji než gilotina a zahraje zrovna tvůj oblíbený track? A kdo vlastně bude jeho další host při této pravidelné party?

Jak už jistě všichni víte, 'Volume Plus Invites' v Crossu patří mezi ty zavedené párty, kde můžeme slyšet jak nejnovější dnb tracky tak i staré pecky které jste neslyšeli ani nepamatujete, a to vše v podání jednoho z nejlepších českých DJ. A aby nám Matouš za pultem neumřel vyčerpáním, vždy si pozve jednoho hosta, který mu tak pomůže za mixem vytvořit nezapomenutelný zážitek pro všechny posluchače. Těšit se můžeme jak na Matoušovu samostatnou jízdu, jeho hosta tak i na společný a nekompromisní b2b! Celovečerní nálož toho nejlepšího už čeká jenom na tebe! A kdo že nám to bude supportit tento čtvrtek? Není to nikdo jiný, než jeho adoptivní Basstardí syn z Českých Budějovic: R-Flyer!

R-FLYER
Tento mladý a nadějný producent si rozhodně zaslouží tvojí pozornost a pokud si ho do teď neznal/a, tak velká škoda pro tebe. Filip začínal jako bubeník v jihočeské kapele a časem nachází lásku k djingu i produkci drumandbassu, která ho uchvátila už dříve. Přes melodické tóny se postupem času dostává k tvrdším zvuku dnb, a u toho nakonec zakotví. To ovšem neznamená, že v jeho setu bude pouze neurofunk. Velmi rád ho prokládá mainstreamem či jump upem. Vlastně, aby jsme byli přesný, tak jakýkoliv druh drumu může zaznít v jeho setech a věříme, že si tak každý najde to svoje. Co více dodat? Snad jen doražte a podpořte tyto dva rošťáky na mejdanu, na který jen tak nezapomeneš. Těšíme se na Vás!

www.facebook.com/events/203531506912425

via Chombo

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama