PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Volume Plus Invites @ Cross, Praha - 26.10.2017

Publikováno 17.10.2017

Dámy a pánové, milovníci drumandbassu a fanoušci klubu Cross, připravte se na další díl Volume Plus Invites! Po úspěšných dvou mejdanech se můžete těšit na další nářez od Matouše a jednoho jeho hosta, kteří to do vás posypou celou noc!

Základní myšlenka mejdanu Volume Plus Invites? Matouš si vždy pozve jednoho hosta a podrobí ho pořádné zkoušce, kdy společně odehrají celou noc jen ve dvou. Divoké b2b, každý zvlášť ale hlavně.....kvalitně a s úsměvem! No, řekněte sami, nezní to skvěle? První dva mejdany dokazují že to nejen skvěle zní, ale že tomu i tak je! Další díl tohoto mejdanu se uskuteční 26.října od 21:00, vstupné bude jako vždy free a na pomoc Matoušovi tentokrát přijde dj, party boy, rezident klubu Cross a jeho dobrý kamarád.....Mersi!

MERSI
Marcel aka Dj Mersi objevuje kouzlo djingu již ve svých 16 letech. Začínal v menších, pražských klubech a barech a od roku 2008 dostává pravidelně příležitost hrát v klubu Cross, kde má později tu čest stát se po čase i jeho rezidentem. Od roku 2009 ve spolupráci s Crossem pořádá pravidelnou klubovou noc Deorbital Night, která hostila nejednoho zahraničního hosta a špičku naší dnb scény. Začátkem roku 2010 zaznamenává úspěch, když vítězí v anketě Czech Drumandbass Awards v kategorii Talent roku. O čtyři roky později se umisťuje ve stejné anketě na pátém místě, v kategorii český DJ roku. Je členem a jedním ze zakladatelů uskupení Spontal crew, vystupoval takřka po celé České Republice a několikrát i na Slovensku. Zahrál si po boku spousty světových dnb producentů a djs jako: Netsky, Fred V & Grafix, Matrix & Futurebound, Dirtyphonics, Metrik & Furlonge, Wickaman, Dub Phizix, Teddy Killerz, The Prototypes, TC, Prolix, Fourward, Smooth, AMC a také se objevil na mejdanech s umělci kteří se proslavili na jiném hudebním poli než je dnb a těmi jsou: Speed Freak, Producer, Angerfirst, The Sickets Squad, James Cole, Vladimír 518, Vec. Z českých festivalů zahrál třeba na Let It Rollu, Mighty Sounds, Rock for People a z halovek dal X-Massacre a Winter Conspiracy. Krom dnb od něj můžeme občas slyšet i dupstep a electro, ale ať je to jedno, nebo druhé, vždy podá kvalitní výkon, který posluchači ocení.
Mersi

Teď víte co vás čeká a my už jen prozradíme (pro ty co kluky spolu neslyšeli hrát), že Marcel a Matouš spolu jsou smrtící kombinace, která se jen krásně doplňuje! Připravte se na kvalitní, mixy, šílené dropy, různé subžánry d'n'b, rychlé tempo, ale především, noc plnou toho nejlepšího! Těšíme se na vás a na pořádný mejdan, kdy zase budeme šlapat až do ranních hodin!

www.facebook.com/events/1474315092675483

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama