PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Volume Plus Invites @ Cross, Praha - 28.12.2017

Publikováno 17.12.2017

Dámy a pánové, milovníci drumandbassu a fanoušci pražského klubu Cross, připravte se na další díl Volume Plus Invites! Po úspěšných třech mejdanech se tak můžete těšit na další nářez od Matouše a jeho hosta, kteří do vás posypou tracky celou noc!

Co je vůbec základní myšlenkou mejdanu Volume Plus Invites ? Matouš si vždy pozve pouze jednoho hosta, a ten se musí podrobit pořádné zkoušce. Jaké? Společně si odehrají celou noc jen ve dvou, takže čekejte divoké b2b, samostatnou jízdu každého zvlášť, ale hlavně kvalitně, s úsměvem a co nejdéle to půjde! No, řekněte sami, nezní to skvěle? První mejdany dokazují , že to nejen skvěle zní, ale že tomu i tak je! Další díl se uskuteční 28.prosince od 21:00, vlezné bude jako vždy free a Matoušovi tentokrát přijde na pomoc dj BLOFELD! Party boy, rezident Liquid Crew a jeho dobrý kamarád. Rozhodně je, se na co těšit!

BLOFELD
Ondra aka Blofeld, který pusobi na scéně cca 10 let, si nejradši hraje hlavně Liquid dnb, ovšem nepohrdne ani housu, bass music nebo footworku. Jako člen Liquid dnb crew společně s Drumbassterds pořádají pravidelnou klubovou noc Double Trouble, kde své hudební umění představují na spodní stagy. Jako kvalitní dj hrál v mnoha klubech, a jeho jméno jste mohli vidět i na plakátu LetItRollu, Hospitality či Imaginationu. Také každé ponděli od 19:00 do 21:00 na Bassdrive radiu, hraje nejnovější dnb kousky, a to si nechceš nechat ujít!

Teď víte co vás čeká a už se jen připravte se na kvalitní, mixy, šílené dropy, různé subžánry d'n'b, rychlé tempo, ale především, noc plnou toho nejlepšího! Těšíme se na vás a na pořádný mejdan, kdy zase budeme šlapat až do ranních hodin!

www.facebook.com/events/153240615305727

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama