PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Prodloužený víkend odstartujeme v Crossu vole

Publikováno 15.04.2019

Prodloužený víkend společně s Volume Plus invites, rovná se smrtící kombinace. Takže si v kalendáři rovnou vyškrtej zbytek víkendu, protože po tyhle party se jen tak neprobereš. Doporučujeme také zvážit připojištění proti předávkování drum and bassem a pro jistotu sepsat poslední závěť. A koho si tentokrát Matouš pozval na hostovačku? Bude jeden, či více? Uslyšíš zrovna ty svůj oblíbený track? To a mnohem více se dozvíš níže.

VOLUME PLUS INVITES
Volume Plus Invites je tradiční mejdan odehrávající se každý měsíc v pražském klubu Cross. Plán je jednoduchý, Matouš si pozve hosta, který ho provází celou noc za mixem a zevrubně si ho proklepne. Čeká vás, jak samostatná jízda, tak i b2b, jenž většinou bývá hřebem večera, protože se můžeme dočkat nečekaných kombinací různých subžánrů drum and bassu. Od Matouše čekejte, jako vždy neutuchající energii, podávanou v nápaditých double dropech, nejčastěji mainstreamu s neurem. Avšak noc je dlouhá, takže se jistě dostane i na zlatou klasiku z playlistu Volumáka, kterou jste již nějakou dobu neslyšeli. To vše zabaleno v technicky přesných mixech dělá s Matouše jednoho z nejlepších českých djs. Nyní se ovšem přesuňme k hostovi, jímž je zakladatel Poison Apple Ozone.

OZONE
Začátky Ozone sahají až do přelomu milénia, kdy ještě s pár přáteli dává dohromady soundsystém RMS zaměřený na tekkno-dnb. Postupem času krystalizuje jeho zájem čistě na drum and bass a odhaluje taje djingu. Zahajuje tedy sólovou dráhu a zároveň zakládá známou crew Poison Apple s kterou brázdí různé kouty republiky. Nemělo by se však zapomínat ani na to ,že byl členem partičky DNB Fever s kterou pořádal dnes, již legendární DNB Fever Open Air na pražském koupališti Motol. Zde však jeho promotérská stopa začíná a přesouvá se do klubů, kde pořádá pravidelné party Collapse. Jeho dlouholeté působení na scéně odvíjí také nespočet djs po jejichž boku si zahrál. Namátko vyberme Mind Vortex, Audio, či Cyantific. Ondra má v oblibě tvrdší odnože drum and bassu jako je neurofunk, darkside, či techstep s prvky techna. V poslední době se však vydává minimalistickým směrem. Deep, atmospheric dnb a další experimentalní odnože elektronické scény, které mu nejsou cizí. Jeho sety z 3 decku jsou originální, energetické, technicky přesné a selekce pestrá, což je jasná záruka kvality.


Shrnutí je jednoduché. Můžeš se těšit na dva výborné djs, průlet všemi myslitelnými žánry dnb a na společný set, který jistě bude zlatým hřebem večera. Takže již tento čtvrtek 18.4 se na tebe těšíme na Volume Plus Invites with Ozone v Crossu!
A pozor, na události právě probíhá soutěž o konzumaci na baru (2x 500czk), stačí postupovat podle jednoduchých kroků a výhra může být tvá!

www.facebook.com/events/420777318672333

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama