PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Volume Plus - ShowTime 05

Publikováno 28.03.2020

Začátkem týdne Volume Plus nahráli dlouho očekávaný ShowTime 05, no a přesně jak to říkají naši posluchači a fans, "je to brutální střela, kterou nebudete chtít vypnout"! Znáte přísloví "jeden obraz řekne více než tisíc slov"? Tak tohle je přesně ten případ!

Je neuvěřitelné jak ten čas letí! Věřili byste, že už je to 2,5 roku od ShowTime 04? Každopádně, trpělivost se vyplatila a ShowTime 05 je konečně na světě! Videoset naleznete na našem YouTube a během 2 týdnů se objeví na Volume Plus soundcloud, kde bude download button pro audio v té nejlepší kvalitě.

Set má necelých 41 minut, obsahuje 46 tracků a naleznete v něm jak mainstreamové hity od producentů jako: Sub Focus, Andromedik, nebo Wilkinson, tak i extra nadupaný neurofunk od jmen jako: State of Mind, Teddy Killerz, Black Sun Empire, Prolix a mnoho dalších.

Matouš a Pavla skládali tracklist téměř půl roku a dali si na něm fakt záležet. Nejdříve vybrali tracky které v setu chtěli použít, pak je poskládali, sem, tam něco přeházeli, proškrtali, nebo naopak dovyplnili a postupně se začal rýsovat výsledek. Prostě klasická piplačka jako s čímkoliv jiným, co milujete a chcete to udělat na 100% správně. Za nás musíme říct, že se ta extra práce opravdu vyplatila a věříme, že i vám se bude ShowTime 05 líbit!

No a teď už jen zmáčkněte “play” a nechte se přenést přímo doprostřed rozjetého mejdanu!

Můžete nás podpořit sdílením videosetu na sociálních sítích a nezapomeňte si dát Volume Plus do hledáčku na jejich facebooku a instagamu!

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama