PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Vražedná spolupráce na drum&bassové frontě!

Publikováno 27.04.2018

Žhavá novinka, která zbourá všechny dané mantinely. To je nová spolupráce mezi naším stájovým kolegou z UK, Lifesizem MC a ruským démonem Tobaxem! Společně tak pracují na novém tracku s názvem 'AWAKENING', vycházející na světoznámém labelu 'Bad Taste Recordings'. A jak je vůbec možné, že se dají dohromady, tisíce kilometrů vzdálený Alex a Giles?

TOBAX & LIFESIZE MC
Tato dvojice se poprvé setkala na mejdanu v Praze, kde jinde než v Crossu, na legendární párty 'Double Trouble'. Hned od pohledu bylo jasné, že tato spolupráce by mohla velmi dobře fungovat a za nedlouho vychází jejich společný track 'Golem'. My ti dnes přinášíme, pro jednoho možná ponurý, pro druhého filosofický track o tvrdé realitě života a smrti, která se nevyhne nikomu z nás...


Lifesize MC se nám v tomto tracku představí v nečekané dvojroli zpěváka a zároveň MCho, čímž nám Giles dokazuje, že jeho hudební rozsah je nekonečně pestrý a zábavný. Ať už se jedná o zpívané části nebo o rychlejší kulometnou palbu z jeho úst. Nic mu jazyk nezamotá. To vše dokresluje Tobaxův neurofunkový sound, který se s ním, jak sami brzy zjistíte, velmi kvalitně doplňuje.

Takže nezapomeň!
Žijeme jen jednou, proto koukej poslouchat, sdílet a supportovat Tobaxe a Lifesize v jejich spolupráci .... a oni se ti za to odvděčí dalšími peckami! Kupuj zde!

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama