PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Welcome To The Jungle w/ B-Complex @ Milenium, Tábor - 30.09.2016

Publikováno 25.09.2016

Je tu další díl oblíbené, táborské tancovačky Welcome to the Jungle, na kterou již 30. září vůbec poprvé dovalí jeden z nejuznávanějších producentů, slovenský dj B-Complex.

B-COMPLEX (SK)
Matúš Lenický alias Matia, se proslavil po celém světě Beautiful Lies, jež vyšla na britském labelu Hospital Records a dobyla youtube, kde pokořila hranici deset milionů puštění. Dj si tak zahrál v zemích jako Nový Zéland, Austrálie, USA, UK a procestoval téměř celou Evropu. Jeho sety jsou pestré a energické.  Hudbu začal skládat v roce 1996 už ve dvanácti letech. Zpočátku se zajímal o hardcore, trance a psytrance, později o downtempo a hip hop. Po tomto období se začal věnovat drum and bassu s cílem začít produkovat svůj vlastní osobitý styl. V listopadu 2008 ho objevil Tony Colman z vydavatelství Hospital Records. Jeho první velký single Beautiful Lies v tomto vydavatelství se objevil v kompilaci Sick Music v červnu 2009. Tato kompilace se dostala do top 30 na britskémi Tunes žebříčku a do top 5 na Beatport Drum and Bass žebříčku. Jeho první vystoupení ve Velké Británii proběhlo v září 2009 v nočním klubu Matter v Londýně.

SUPPORT
Vedle B-Complexe se na značky v táborském Mileniu postaví Dj Volume Plus, Robo, skoro domácí Hellsmith a Hanzall + domácí Soundpolis DJ´s ve složení Tao Maffa, Johny Player, Kituko, Dirty Boy a mladá krev Horny. Star je ve 20 hodin. Jako obvykle nebude chybět i druhé pódium. To nabídne lahůdku v podání nejlepšího českého techno producenta Dj Spiriakos, který vydává tracky s legendou The Advent. Na tento večer si připraví speciální tech-house set. Dále vystoupí DJ Insane a táborská partička Watp DJ´s a matador DJ Kix.

www.facebook.com/events/235685303495293

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama