PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Welcome To The Jungle w/ Smooth (SL) & Coda (UK) & Pandora (AT) @ Milénium, Tábor - 21.03.2014

Publikováno 21.03.2014

Tak… Začněte trénovat a pořiďte si pořádný kecky, protože už je tu 15. díl WELCOME TO THE JUNGLE!! To znamená, že jsou tomu právě 3 roky, co Soundpolis pravidelně přináší tuhle džungli do Milénia. Stejně tak, jako slavíme 3 roky, přijedou nám zahrát 3 zahraniční DJs!

SMOOTH (UK)
Jako hlavní hvězda večera se představí DJ Smooth. Obrovský DnB talent ze Slovinska nyní působící i ve Velké Británii a je polovičkou Telekinesis. Tvořil remixy ('Strength 2 Strength', ‘Absolutely Flawless….’) a spolupracoval se jmény jako Dirtyphonics, Modestep, Camo Krooked, TC a další Smooth má už teď na kontě dalších pár skladeb jako jsou 'Feel So Free' nebo 'Calling' pod záštitou labelů Viper Recordings a jeho nejnovější skladba 'Drone' momentálně boduje v žebříčcích po celém Internetu.


PANDORA (AT) & CODA (UK)
Pandořinu skříňku plnou zvuku a fantazie k nám přijede otevřít Rakousko-Anglická dvojice DJ Pandora a Coda. DJka Pandora je výraznou osobou rakouské DnB scény. Vystupuje již přes 20 let, s junglem cestovala napříč celou Evropou a u sousedů v Rakousku pořádá veleúspěšné akce ‘Switch!‘ spolu s Codou. Ten je úspěšný DJ, producent a promotér pro Charge Recordings, Flip Audio, Switch! Recordings a Audio Danger Records a dozajista svými sety odrovná ten náš taneční parket.


CZ SUPPORT
Můžete se těšit ještě více, protože tuto partu doplní dalších xxx Djs z ČR. To jest Volume Plus a Skáčko, brněnský DJ Dummy s MC Embryo a samozřejmě domácí Tao Maffa, Johnny Player, Kituko a DJ. Aka.

Na dubstep stage jako hlavní host dorazí z Prahy, Dj Stantha a MC Tukan. Dále Táborský Djs: Wizual, Skanka, Quadrall, B.sick, Murdah.

www.facebook.com/events/1390670437864563

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama