PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Zpátky na místo činu

Publikováno 18.11.2019

I když víkend byl velmi náročný a to především díky pátečnímu Double Trouble, který byl mimochodem absolutně boží, jako crew nezahálíme. Takže už v úterý se vrátíme na místo činu do pražského klubu Cross s naší pravidelnou akcičkou Drum&Bounce. No a kdo všechno se ukáže za mixem a potěší tvá ouška svým setem?


Začněme jedním ze zakladatelů naši crew, dj, jehož poznáš díky jeho double dropům, rychlosti mixu a selekcí v níž si každý najde to svoje. Matouš aka Volume Plus tě zavalí nekompromisní náloží ve které nalezneš především mainstreamovější věci, neurofunk, ale i třeba nějaký liquidy, jump up nebo techstep. Pokud však radši preferuješ čistě neurofunk, neváhej a obrať svojí pozornost k dalšímu zástupci naši crew. Rodák z Mnichova Hradiště Houbass ti představí temnější stránku drum and bassu, kde prim hraje jeho vlastní produkce, avšak ani světová jména mu nejsou cizí a vytváří kombinace, jenž odolá málokdo. Dalším představovaným je dj a producent R-Flyer. U Filipa nenajdeme pouze jeden subžánr, který preferuje a proto v jeho setech můžeš nalézt stopy všeho myslitelného od jump-upu přes neurofunk po mainstream či liquid. Zapomenout bychom neměli ani na Artificial Intelligence, což není žádná exotická nemoc, ale název R-Flyerova poměrně nového alba vycházejícího pod Empire Recordings. Posledním, kdo odehraje při úterním večeru svůj part je Chombo. V jeho setu najdeš směsici různých subžánru od mainstreamu, neura, liquidu, až po techstep. Stejně tak to má Radek i se selekcí tracku, kdy od něho můžeš slyšet věci staršího i novějšího data vydaní.

O zábavu bude tedy postaráno a co si budeme, venku už to stejnak nevypadá na nějaké lámaní teplotních rekordů, takže seber partu a doraž nás do Crossu podpořit. My už se těšíme a vidíme se na akci.

www.facebook.com/events/769105280202890/

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama