PředchozíDalší

News

Publikováno 24.01.2019

Druhé kolo hlasování v anketě Czech/Slovak Drum&Bass Awards 2018 bylo právě spuštěno a my vám tímto chceme s obrovskou radostí a pokorou oznámit, hned několik veselých zpráv! Ovšem nejdříve vám pustíme krátké video plné předvolebních slibů, které samozřejmě nikdy nesplníme.

Publikováno 22.01.2019

Venku nám řádí nevlídná zima, která prostupuje naše tělo až do morku kosti. Pokud tě to už štve a chtěl bys zažít trošku té vlídnosti spojené s nezapomenutelným hudebním zážitkem, pak by tvé kroky měli směřovat již tento pátek do pražského klubu Cross, kde nebude řádit zima, ale naše Drumbassterds crew, společně s Liqudní crew na pokračovaní zavedené party Double Trouble. Jako vždy jsme si pro vás připravili talentované zahraniční hosty doplněné o domácí support, jenž potěší vaše sluchové ústrojí nekompromisní dávkou drum and bassu.

Publikováno 14.01.2019

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc, to je Pondělní Rychlovka! Dnes jsme si to rozdali s Djem a nadějným producentem, Marshall.

Publikováno 13.01.2019

Několik dní nám z Nového roku již uběhlo, ale nebojte nikdo z nás se k zimnímu spánku neuložil. Zvláště ne Matouš aka Volume Plus, který si pro vás připravil první Volume Plus Invites roku 2019 a k sobě si vybral hosta, kterého většina z vás ocení, ale o něm si povíme až později. Každopádně nečekej žádné velké změny. Prostě jenom nekompromisní nálož dnb v té nejvyšší kvalitě. Což znamená, že bys toto úterý měl být na značkách v Crossu.

Publikováno 07.01.2019

Rok se s rokem sešel a na dveře nám opět klepe anketa Czech & Slovak Drum & Bass Awards, která se letos bude konat pod záštitou Dnb Portalu a Beats Evolution Conference. Je to už taková tradice, že s počátkem nového roku se rozjíždí hlasovaní o nejoblíbenější osobnosti, crew či akce na drum and bassové scéně a sami si jistě velmi brzy všimnete utopistických předvolebních sloganů a slibů ze strany zúčastněných, které někdy až nápadně připomínají strategii politických stran, během voleb v českých zemích.

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama