PředchozíDalší

News

Publikováno 03.12.2018

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc, to je Pondělní Rychlovka! Dnes jsme si to rozdali s australským producentem a djem, Transforma!

Publikováno 28.11.2018

To, že v naši republice vystupují světová jména, jsme si už tak nějak zvykli. Avšak tento pátek se odehraje v Crossu absolutně výjimečná akce, která u nás nemá obdoby. Raving Panda Night je světovou premiérou tohoto labelu a youtube kanálu, na němž naleznete taková jména jako jsou The Clamps, Bobby, Katharsys či naši Drumbassterds kolegové R-Flyer a Houbass. Dva headlineři a masivní support se postarají o vaši zábavu po celou noc a nyní si pojďme říci něco bližšího o této šílenosti.

Publikováno 26.11.2018

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc, to je Pondělní Rychlovka! Dnes jsme se rozhodli rozdat si to s někým z naší crew a po náročném rozhodování si nakonec černého Petra vytáhl, Lifesize Mc!

Publikováno 20.11.2018

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc, to je Úterní Rychlovka! Dnes jsme si to rozdali s turnovským djem, promotérem a liquidovým mágem, ZBR!

Publikováno 12.11.2018

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc, to je Pondělní Rychlovka! Dnes jsme si to po delší době rozdali se zástupkyní něžného pohlaví, Magica von Čáry!

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama