PředchozíDalší

News

Publikováno 27.08.2018

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc, to je Pondělní Rychlovka! Dnes jsme si to rozdali s djem, členem slovenské Drumatch crew a promotérem Therapy Sessions Slovakia, kterým je Infectious!

Publikováno 26.08.2018

Léto máme spojené především s festivaly či open-airy, na kterých si užíváme teplého počasí. Ovšem pražský klub Storm nezahálý ani přes letní dny a připravil pro vás unikátní sérii nocí s názvem Free Dnb Kombat, jejíž finále proběhne již tuto sobotu.

Publikováno 21.08.2018

Sluníčko, pivko, pláž, voda a dobrá muzika kousek za Prahou. Kombinace, která tě rozhodně nenechá tvrdnout doma. A proto doraž, tento pátek do Beach Parku Mlékojedy užít si akcičku Bass Breeze s naši crew, hosty a dvojitou oslavou narozenin.

Publikováno 20.08.2018

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc, to je Pondělní Rychlovka! Dnes jsme si to rozdali s djem, členem Let It Roll crew a půlkou dua Deadly Viperz, kterým je Akira!

Publikováno 15.08.2018

Stejně tak, jak se zkracují dny a prodlužují noci i léto se blíží ke svému konci. Pro někoho to znamená návrat do školy, pro jiného nic, jelikož se stejnak pachtí v práci celé červenec i srpen. Takže proč si neužít ještě možnost kombinace tak lákavých věcí, jako je sluníčko, pivko a dobrá muzika. Celou tuto sestavu si do syta užiješ na víkendovém Pražském Drum&Bass Festivalu!

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama