PředchozíDalší

News

Publikováno 23.07.2018

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc, to je Pondělní Rychlovka! Dnes jsme si to rozdali s členem Jump-up.cz a Frogs On Acid a tím je Drop Database, tak čti a bav se!

Publikováno 23.07.2018

Už tuto sobotu přiletí na pláže Pískovny Náklo u Olomouce, italské trio Inward, Hanzo & Randie, kteří momentálně mají zářezy na světoznámem labelu Blackout či Cause4Concern. Můžeme se těšit na krásné prostředí pláže, 16m velkou stage, videoprojekce, light show, kvalitní ozvučení, Amundsen dekorace, hostesky a zahraniční i český dnb DJ’s.

Publikováno 17.07.2018

Všichni řeší, co za párty bude o víkendu. Je toho mraky a ty někdy skoro nevíš, jakou akci si vybrat. No, minimálně jeden víkend v měsíci by jste měli obětovat a dorazit v týdnu, na Drum&Bounce v pražském Crossu! Tentokrát jsme dostali čtvrteční termín 26.července, takže si pište: Čtvrtek ! Drumbassterds ! Cross !

Publikováno 16.07.2018

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc, to je Pondělní Rychlovka! Dnes jsme si to rozdali s Frýdecko-Místeckou dvojkou Fantek & Pex, tak čti a bav se!

Publikováno 09.07.2018

Předešlý měsíc to začalo a dnes to pokračuje. Aneb souhrn všech událostí minulých i nadcházejících v 
naší crew. Rozhodně bylo z čeho vybírat a tak se nyní nenech rušit a v klidu si přečti Basstardí report.

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama