PředchozíDalší

News

Publikováno 02.07.2018

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc, to je Pondělní Rychlovka! Dnes jsme si to po delší době rozdali se zástupkyní něžného pohlaví, členkou Bassistaz crew a skvělou djkou, Kan-Jacca!

Publikováno 18.06.2018

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc, to je Pondělní Rychlovka! Dnes jsme si to rozdali s oblíbeným slovenským DJem a členem Drumatch crew, Cockroach!

Publikováno 12.06.2018

Volume Plus. Cross. Jeden host. Už jenom při napsaní těchto pár slov Vám jistě došlo "vo co go".Aneb vrací se nám oblíbená čtvrteční akce Volume Plus Invites do pražského klubu Cross.A na co, že se vlastně můžeme těšit? Bude to Matouš sekat rychleji než gilotina a zahraje zrovna tobě tvuj oblíbený track?A kdo vlastně bude jeho host při této party?

Publikováno 04.06.2018

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc, to je Pondělní Rychlovka! Dnes jsme si to rozdali se světoznámým producentem kterým není nikdo jiný než, Hybris!

Publikováno 01.06.2018

Jelikož někomu dlouhodobá paměť funguje lépe, a jinému zase ne tak dobře (pochybujeme, že máte někdo pamatováčka, jak Neville Longbotton), je zde shrnutí nadchazející party Drumbox, na které se už za měsíc, v pražském klubu Storm, ukáže a hlavně zahraje legendární Cyantific + zde představí své nové, dlouho očekávané album Bloodline. Tak si radši pojďme zrekapitulovat, jak celá tato bejkárna bude probíhat!

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama