PředchozíDalší

News

Publikováno 31.05.2018

Jednoduše řečeno, toho bylo hodně. Od spousty zážitků z mejdanů, až po práci kolem crew, a že té bylo dost. Takže jsme si říkali, že by nebylo od věci udělat resumé celého května.

Publikováno 28.05.2018

Volume Plus. Cross. Jeden host. Už jenom při napsaní těchto pár slov Vám jistě došlo "vo co go". Aneb vrací se nám oblíbená čtvrteční akce Volume Plus Invites do pražského klubu Cross. A na co, že se vlastně můžeme těšit? Bude to Matouš sekat rychleji než gilotina a zahraje zrovna tobě tvuj oblíbený track? A kdo vlastně bude jeho host při této party?

 

Publikováno 22.05.2018

Svět je bohužel nespravedlivý. Ne každý z nás startuje na stejné čáře. Co takhle zkusit s námi pomoci těm, kteří to potřebují? Protože každá pomocná ruka se hodí!

Publikováno 21.05.2018

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc, to je Pondělní Rychlovka! Dnes jsme si to rozdali s rodákem z Turnova, djem a producentem, Sali!

Publikováno 16.05.2018

Ani u nás se dveře netrhnou, a tak se po roce rozrůstáme o dalšího Basstarda. S velkou radostí Vám oznamujeme nově přijatého parťáka, kterým je začínající a nadějný dj Chombo, který bude zároveň dohlížet na psaní článků na našem webu. Doufejme, že Radek dokáže naplno rozvinout svůj potenciál a že vás osloví svým prvním videosetem.

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama