PředchozíDalší

News

Publikováno 07.05.2018

Byl pozdní večer - první máj - večerní máj - byl lásky čas. Hrdliččin zval ku lásce hlas, kde borový zaváněl háj. Kdo by neznal tyto ikonická slova o prvním máji z pera K. H. Máchy. Nadějný mladý producent Houbass se po několika samostatných singlech rozhodl pro velké překvapení. Nebude to sice romantická jarní poezie, avšak srdce fanouška DNB a především těch temnějších tónu i tak zaplesá. Tím překvapením nebude nic jiného než neurofunkové EP s názvem Four Reasons To Die (Čtyři důvody, proč zemřít) vydávané 21.5 na labelu BNCexpress a k tomu navazující tour se sedmi českými zastávkami a jednou slovenskou.

Publikováno 04.05.2018

Šarmantní zástupce francouzské DnB školy, rodáci z Alkmaaru a nepřekonatelný anglický kulomet spojili své síly na novém tracku Take Control, který Vám přináší to nejlepší z temného neurofunkového zvuku.

Publikováno 01.05.2018

Co na tom, že jarní počasí láká spíše k posedávání venku, přes noc totiž zima ještě lehce vystrkuje růžky, a tak není nic lepšího, než 4.5. vyrazit při západu slunce ze zahrádky hezky do tepla klubu, kde tě čeká pečlivě seskládaný program vysokého standardu, který si pořadatelé této oblíbené klubovky drží od samého vzniku.

Publikováno 30.04.2018

Bassterd Dj School je název nového projektu pod záštitou Drumbassterds crew, který by mohl oslovit zrovna tebe. Chtěl si někdy sám zkusit ten opojný pocit a postavit se za profesionální techniku, avšak neměl si k tomu možnost a vlastně by sis ani nevěděl rady se všemi těmi čudlíky? Přesně pro lidi jako si ty je určeno BDS (Bassterds DJ School).

Publikováno 30.04.2018

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc, to je Pondělní Rychlovka! Dnes jsme si to rozdali s vinylovým bláznem a pořadatelem Summer Jamu, DJ Mike!

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama