PředchozíDalší

News

Publikováno 11.03.2018

Snad každý drum&bass fanoušek, má svůj nejoblíbenější track a je vždy rád, když zazní v setu dje. Co když ale necháme celý tracklist vybrat vámi, fanoušky? Hromada vašich oblíbených tracků co milujete, v jedinečném setu! Volume Plus vám k tomu dává právě teď možnost. To je Highlight!

Publikováno 05.03.2018

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc. Je tu opět začátek týdne a s ním i naše Pondělní Rychlovka! Dnes jsme si to rozdali s řeckým djem a producentem, Insom, kterého jsme si pozvali na páteční mejdan Double Trouble!

Publikováno 27.02.2018

Druhý březnový pátek bude ve znamení tradiční klubové noci Double Trouble, kterou pořádá pražská partička Drumbassterds ve spolupráci s Liquid DnB Crew. A jak je tomu již léta zvykem, i nyní se můžete těšit na line up plný zvučných jmen.

Publikováno 26.02.2018

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc. Je tu opět začátek týdne a s ním i naše Pondělní Rychlovka! Dnes jsme si to rozdali se zástupkyní něžného pohlaví, djkou a promoterkou, Lee Meow!

Publikováno 20.02.2018

Dámy a pánové, milovníci drumandbassu a fanoušci pražského klubu Cross, připravte se na další díl Volume Plus Invites! Po 5ti úspěšných mejdanech se můžete těšit na další nářez od Matouše a jeho hosta, kteří do vás posypou tracky celou noc!

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama