PředchozíDalší

News

Publikováno 19.02.2018

Víte jaký je rozdíl mezi Švýcary a Drumbassterds? Švýcaři jsou na rozdíl od nás přesný jako hodinky a proto vám přinášíme pondělní rychlovku v úterý. Dnes jsme si to rozdali s děčínským liquiďákem, djem a promotérem Fallen Gemini!

Publikováno 12.02.2018

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc. Je tu opět začátek týdne a s ním i naše Pondělní Rychlovka! Dnes jsme si to rozdali s pražským producentem, djem a členem Shadowbox crew, Honey T!

Publikováno 08.02.2018

Spojuje Nás Dnb jde do světa! Čas je neúprosný, zase zmizel další rok, zase je zima a jak už to tak bývá, zase jsme všichni o trošku zestárli. Ale to nevadí, všichni jsme totiž součástí jedné velké komunity a jsme boží, protože všichni stárneme s drambejzem v uších.

Publikováno 05.02.2018

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc. Je tu opět začátek týdne a s ním i naše Pondělní Rychlovka! Dnes jsme si to rozdali s dubstepovým producentem a djem, Corborat!

Publikováno 14.01.2018

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc. Je tu opět začátek týdne a s ním i naše Pondělní Rychlovka! Dnes jsme si to rozdali s talentovaným, českým producentem a djem, který si říká Tom Small!

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama