PředchozíDalší

News

Publikováno 08.01.2018

Jak na nový rok, tak po celý rok. Toto známé české přísloví může na první pohled vypadat jako pořádné klišé, ale na Double Trouble platí, že i v novém roce 2018 tenhle mejdan nespí na vavřínech a stále hodlá české drumandbass heads zásobovat kvalitními line-upy. Ostatně se o tom přesvědčíme už v pátek na prvním letošním vydání, které se koná v Crossu za spolupráce dvou českých crew Drumbassterds a Liquid DnB Crew.

Publikováno 08.01.2018

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc. Je tu opět začátek týdne a s ním i naše Pondělní Rychlovka! Dnes jsme si to rozdali se členem Neurotics crew, JTQ!

Publikováno 21.12.2017

Nestihli jste vydupat vánočního kapra se salátem a cukrovím? Už bylo dost lenošení, a chcete jít veškerou energii vybít? Tak pozorně čtěte dál, tento večírek bude spolehlivá činnost!

Publikováno 17.12.2017

Dámy a pánové, milovníci drumandbassu a fanoušci pražského klubu Cross, připravte se na další díl Volume Plus Invites! Po úspěšných třech mejdanech se tak můžete těšit na další nářez od Matouše a jeho hosta, kteří do vás posypou tracky celou noc!

Publikováno 12.12.2017

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc. I přes to že je dnes úterý, tak vám přinášíme další díl naší Pondělní Rychlovky! Dnes jsme si to rozdali s DJem, členem Liquid Drum and Bass crew a také naším parťákem, s kterým pořádáme mejdan Double Trouble a tím není nikdo jiný než Runky!

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama