PředchozíDalší

News

Publikováno 04.12.2017

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc. Je tu opět začátek týdne a s ním i naše Pondělní Rychlovka! Dnes jsme si to rozdali s mladým DJem a členem týmu Neurofunk Will Never Die, Sheriff!

Publikováno 03.12.2017

Ve čtvrtek 21.prosince vás čeká další pořádná nálož zlomených beatů a to tentokrát na předvánočním vydání našeho pravidelného mejdanu Drum&Bounce, v pražském Cross clubu.Volume Plus, Houbass, Feela, R-Flyer, Lifesize MC (UK).

Publikováno 27.11.2017

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc. Je tu opět začátek týdne a s ním i naše Pondělní Rychlovka! Dnes jsme si to rozdali s mladým DJem z Českých Budějovic, který je jak členem místní Young Blood Crew, tak členem Beatz.cz. Shanix!

Publikováno 20.11.2017

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc. Je tu opět začátek týdne a s ním i naše Pondělní Rychlovka! Dnes jsme si to rozdali s členem naší crew, punkáčem/alkáčem, ale především výborným djem.....Skáčko!

Publikováno 19.11.2017

Fenomenální deepař Ed:It a neurohead Myselor hosty listopadového Double Trouble v Crossu! Dvě pražská uskupení, jejichž jména jistě netřeba fanouškům zlomených beatů dlouze představovat, Drumbassterds a Liquid DnB Crew se znovu chystají zbořit Cross Club náloží kvalitního underground drumandbassu.

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama