PředchozíDalší

News

Publikováno 13.11.2017

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc. Je tu opět začátek týdne a s ním i naše Pondělní Rychlovka! Dnes bude trochu změna a místo dje, jsme si to rozdali s jednou ze zakladatelek a pořadatelek mejdanu Spojuje Nás Dnb, Lin.

Publikováno 12.11.2017

Sotva jsi se probral/a z víkendové party, a už Ti klepou na dveře další mejdany plné drumandbassu. Zajímá Tě, kdy a kde můžeš v nejbližší době slyšet někoho z naší crew? Přesně to se dozvíš jednou za čas v krátkém info článku, Upcoming Week/End!

Publikováno 06.11.2017

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc. Je tu opět začátek týdne a tím pádem i naše Pondělní Rychlovka! Dnes jsme si to rozdali s kladenským DJem, členem uskupení Posion Apple, Dogzanem.

Publikováno 05.11.2017

18.listopadu se již po čtvrté rozezní Králove Hradecký klub Denoche Music Hall rezidentní drum and bassová akce Lock n’ Load. Tentokrát kluci spojili síly se znamým uskupením djs DrumCity a vytvořili tuto našláplou akci, na kterou přijali pozvání hned dvě velká plus cz/sk scény. Ze Slovenska všem dobře známý L Plus a z Česka velmi žádaný Volume Plus, kterého doplní jeho parťák z Drumbassterds crew Houbass.

Publikováno 05.11.2017

Ve čtvrtek 11.října vás čeká další pořádná nálož zlomených beatů a to na dalším díle našeho pravidelného mejdanu Drum&Bounce, v pražském Cross clubu.

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama