PředchozíDalší

News

Publikováno 08.05.2017

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc. To je naše pravidelná Pondělní Rychlovka! Dnes jsme si to rozdali s velikánem světového formátu, úspěšným českým producentem a výborným djem, kterým není nikdo jiný než Rido!

Publikováno 01.05.2017

Oblíbená pražská partička Drumbassterds, kteří získali třetí místo v kategorii česká crew roku v anketě Czech Drum & Bass Awards 2016, se vrací do klubu Cross se svou klubovou nocí Double Trouble. Ve spolupráci s Liquid DnB Crew si na dvou podiích pro fanoušky jak řízného a tanečního, tak i poslechového a atmosférického drumandbassu, připravila speciální překvapení v podobě zvučných zahraničních headlinerů, kteří u nás běžně nevystupují na pravidelných klubovkách, halových akcích a festivalech.

Publikováno 26.04.2017

Za necelý měsíc přijede do Mohelnice rozpumpovat krev v žilách dvojice z Velké Británie, která je členem nejpopulárnějšího dnb vydavatelství RAM Records. Bassound crew si pro vás připravila překvapení nesoucí jméno Mind Vortex!

Publikováno 17.04.2017

Po úspěšném mejdanu DnB Wednight, kde jsme si po delší době zahráli v kompletním složení a společně s vámi propařili celou noc až do rána, jsme se rozhodli to okamžítě zopakovat. Proto nastraž uši a pozorně čti co tě čeká.

Publikováno 05.04.2017

Každý správný fanoušek kvalitního drum&bassu by neměl přehlédnout tuto radostnou zprávu. BassterdStream aka dvou hodinová porce pořádnýho dnb přímo ve vašem obýváku v podání Drumbassterds crew!

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama