PředchozíDalší

News

Publikováno 16.04.2020

Ta karanténa je fakt už pruda, ale má to i své výhody. Tou největší z nich je dostatek času na věci, které se dlouho odkládali. No a díky tomu Ti teď zde Chombo servíruje svůj nejnovější videoset, His:Stories 02!

Publikováno 14.04.2020

V posledních dnech, jste mohli v ulicích Prahy spatřit několik policejních a hasičských vozů, ozborojených masivivní hudební reprodukcí. Úkol těchto jednotek je jednoduchý. Hrát dubsteb co nejhlasitěji to jde, aby tak zabránili zbytečnému vycházení lidí ven.

Publikováno 08.04.2020

Karanténa začíná být už fakt dlouhá a každý z nás se doma snaží vymyslet nové způsoby, jak se zabavit. My trávíme většinu času pařením her, kouřením špeků, sledováním seriálů a přežírání se. Ovšem, aby to nebylo úplně monotonní, sem tam se i zavřeme do studia, nahráváme sety, skládáme hudbu, nebo pro vás ladíme nový merch a vymýšlíme další motivy na trika.

Publikováno 28.03.2020

Začátkem týdne Volume Plus nahráli dlouho očekávaný ShowTime 05, no a přesně jak to říkají naši posluchači a fans, "je to brutální střela, kterou nebudete chtít vypnout"! Znáte přísloví "jeden obraz řekne více než tisíc slov"? Tak tohle je přesně ten případ!

Publikováno 05.03.2020

Sedmička je přímo magické číslo, najdeme ji skoro všude. Sedm dní v týdnu, sedm je i počet základních tónu stupnice, Bůh (Flying Spaghetti Monster) stvořil svět za sedm dní a máme sedm smrtelných hříchů. Nejdůležitější sedmička nás ale teprv čeká, první březnový pátek oslaví Double Trouble 7. narozeniny, ke kterým jim jako headlineři večera popřejí Vowel a Phil Tangent.

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama