PředchozíDalší

News

Publikováno 13.02.2017

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc. To je naše pravidelná Pondělní Rychlovka! Dnes jsme si to rozdali s milovníkem jump upu, promotérem a djem, Mazzon.

Publikováno 12.02.2017

Čas utíká jako voda a tak vám přínášíme další díl mejdanu Volume Plus All Night v pražském Paláci Akropolis. Poslední All Night byla opravdu parádní jízda a v sobotu 24.února tomu nebude jinak.

Publikováno 12.02.2017

A je to tady!!! Tohle si nemůžeš nechat ujít! Řezník, Volume Plus, který seká hned na 4ři playery a předvádí úplný šílenosti, přijede porouchat statiku Music baru Týt! A u toho nesmíš chybět.

Publikováno 12.02.2017

Rezidentní noc Philip Tbc se tentokráte dá do pohybu a z Crossu v Praze se přesune do krásného nového a prostorného klubu Cloud v Litoměřicích. Zvuk a světelná show budou topová a stejně tak i line-up. Nevozíme žádná otřepaná jména která tu již 1000x hrála a nikdo na ně neni zvědavý. Přinášíme vám čerstvé a neoposlouchané producenty a djs, mladou krev, která má spoustu energie a nápadů a také ji umí přenést na Vás - naše publikum.

Publikováno 06.02.2017

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc. To je naše pravidelná Pondělní Rychlovka! Dnes jsme si to rozdali s plzeňským promotérem a djem, Membrain.

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama