PředchozíDalší

News

Publikováno 06.02.2017

S velkou radostí vám oznamujeme, že jsme do naší crew přijali nového člena, kterým je talentovaný Lifesize MC.

Publikováno 06.02.2017

Už tento pátek odstartuje ve 22 hodin další, v pořadí již devadesáté třetí vydání legendární klubové noci Stardust Night, která se tradičně uskuteční v příjemném prostředí pražského Paláce Akropolis. Návštěvníky opět na dvou podiích čeká výběr toho nejlepšího z house a drumandbass music.

Publikováno 31.01.2017

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc. To je naše pravidelná Pondělní Rychlovka! Dnes jsme si to rozdali s členem pražské crew Reprospekt, P.Dr

Publikováno 30.01.2017

V úterý 07.února vás čeká další pořádná nálož zlomených beatů a to na naší pravidelné drum&bassové akci Drum&Bounce, v pražském Crossu. Z naší crew tentokrát dorazí Volume Plus, Skáčko, Feela, Pmdr a Houbass a jejich hosté: Dzunior & M.k. tak se připravte na kvalitní párty a veselou atmošku až do rána!

Publikováno 23.01.2017

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc. To je naše pravidelná Pondělní Rychlovka! Dnes jsme přepadli zakladatele naší crew, člena Let It Roll bookingu a spolupořadatele mejdanu Double Trouble a dali mu pořádně zabrat. Přesně tak, náš führer Volume Plus!

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama