PředchozíDalší

News

Publikováno 17.01.2017

Britský drum&bassový projekt DC Breaks bude prvním hostem v nové sezóně klubu ROXY. DC Breaks aka Dan Haver (D) a Chris Page (C) patří mezi hlavní pilíře Ram Records a to hlavně díky své univerzální produkci sahající od melodických linek přes tvrdší polohy až po neurofunková párty killery. DC Breaks doplní slovinský producent z Viper Records Smooth a bohatý český support.

Publikováno 16.01.2017

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc. To je Pondělní Rychlovka! Dnes jsme si to rozdali s pražskou drum and bassovou crew, Parallel Activity!

Publikováno 15.01.2017

Double Trouble nepřestává flákat svoje bookingy ani v novém  roce a proto vám přináší do ČR další nové tváře ze světa dnb. Svůj debut na horní stagi předvede famózní producent Proxima, původem z Holandska, žijící v Anglii a dále Pola & Bryson – britské duo dodávající svěží vítr do plachet liquid dnb scény nové generace.

Publikováno 09.01.2017

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc. To je Pondělní Rychlovka! Dnes jsme si to rozdali s členem Pornbassters crew, Mkayem!

Publikováno 09.01.2017

Před týdnem jsme spustili náš dlouho očekávaný Drumbassterds E-shop a postupně začli pracovat na nových nápadech a produktech. Proto jsme se rozhodli přinášet vám prostřednictvím této rubriky pravidelné informace o nejnovějších produktech v naší nabídce.

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama