PředchozíDalší

News

Publikováno 06.01.2017

Ve čtvrtek 12.ledna vás čeká další pořádná nálož zlomených beatů a to na pravidelné dnb akci Drum&Bounce, v pražském Crossu. Z naší crew tentokrát dorazí Volume Plus, Skáčko, Feela, Pmdr a Houbass, tak se připravte na kvalitní párty a veselou atmošku!

Publikováno 02.01.2017

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc. To je Pondělní Rychlovka! Dnes jsme si vzali stranou člena Hoofbeats music, Apokaina!

Publikováno 02.01.2017

V pátek 13.ledna propukne v pražském Stormu peklo, v podobě warm-upu, na letní Exploration Festival. Hlavním tahákem tohodle večera bude náš rakouský soused, celosvětově uznávaný producent a českými fanoušky milovaný, Mefjus.

Publikováno 01.01.2017

Konečně nastala ta správná konstalace hvězd pro to, aby jsme po vyčerpávajících připravách, konečně spustili náš internetový obchod. Ke kamennému obchodu a djroomu BassterdStudio na Žižkově, se tak nově připojuje internetový e-shop s drum&bassovou tématikou.

Publikováno 26.12.2016

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc. To je Pondělní Rychlovka! Dnes jsme si to rozdali s vycházející jump-upovou hvězdou, slovenským, Matzetem! Tak checkuj!

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama