PředchozíDalší

News

Publikováno 29.11.2016

Druhé pokračování DNB Dezertu v prosterech nového klubu v České Třebové který nese název Elements Music Club. Tentokrát jsme pro Vás jako headlinera připravili dje ze známe české Let it Roll & Drumbassterds crew a tím je Volme Plus.

Publikováno 29.11.2016

Na přivítání posledního měsíce v roce si dáme i poslední Drum'n'Brainz tohoto roku, čímž společně uzavřeme úspěšně sezónu těchto oblíbených dnb parties.

Publikováno 28.11.2016

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc. To je Pondělní Rychlovka! Dnes jsme si to rozdali s Aspirem! Tak čti!

Publikováno 28.11.2016

V sobotu 3. prosince Vám v Paláci Akropolis předvedeme dvě různé hudební scény a to pod taktovkou vyjímečných djs a producentů z Prahy! Čeká Vás techno a tech-house stage vs. drum&bass stage a také malé občerstvení.

Publikováno 28.11.2016

V úterý 29.11.16 vás čeká další pořádná nálož zlomených beatů a to na pravidelné akci Drum&Bounce, v pražském Crossu. Z naší crew tentokrát dorazí Feela, Skáčko, Houbass a Pmdr + jejich hosté, tak se připravte na kvalitní line-up a veselou atmošku!

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama