PředchozíDalší

News

Publikováno 30.10.2016

Po delší době jsme si vzali do parády jednu z pravidelných drumandbassových střed ve Storm Club Prague, tak čekuj!

Publikováno 24.10.2016

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc. To je Pondělní Rychlovka! Dnes jsme si to rozdali s DJem, producentem a promotérem v jedné osobě a tím je VirCz! Tak čti!

Publikováno 24.10.2016

Od otevření BassterdStudia jsme se nezastavili a stále vymýšlíme jak věci zlepšit a zdokonalit, tak aby naše studio nebylo jen místem kam lidé chodí hrát, ale také místem kam se rádi vrací. Zde je seznam několika věcí, na kterých jsme od našeho otevření zamakali, vylepšili je a už opět přemýšlíme co dalšího vychytat a doplnit!

Publikováno 17.10.2016

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc. To je Pondělní Rychlovka! Dnes jsme vylosovali zajetého člena české dnb scény, zakladatele Southern Vision a šíleného pařmena v jednom, Sayma.

Publikováno 16.10.2016

Třetí pokračování residentní DnB noci RadicalDrum, kterou má ve své režii Lopsided crew, se po předchozích dvou velmi úspěšných dílech nezadržitelně blíží... Každý milovník drumandbass beatů má skoro povinnost navštívit tento mejdan, na kterém přivítáme téměř kompletní pražskou crew Drumbassterds, která patří k nejaktivnějším a nejoblíbenějším djs uskupením na české scéně.

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama