PředchozíDalší

News

Publikováno 10.10.2016

Dva měsíce utekli jako voda a tak vám přínášíme další díl mejdanu Volume Plus All Night v Pražském Paláci Akropolis. Poslední All Night byla opravdu parádní jízda a tuto sobotu 15.října tomu nebude jinak. Již podle názvu vám může být jasné, že na dnb stagy bude celou noc sekat Volume Plus a na hip-hopové stagi budou hrát ostřílení djs W.o.k.o. & O.d. Tak se těšte na kvalitní párty do ranních hodin!

Publikováno 10.10.2016

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc. To je Pondělní Rychlovka! Dnes jsme si vzali na paškál pražského producenta / DJe, nového člena Drumbassterds crew a šíleného pohodáře v jednom, Houbasse.

Publikováno 10.10.2016

Je tomu rok, co se na ČZU uspořádal první dnb mejdan! Tenktár se vás tam sešlo přes 200 a na jarním vydání kde hrál velký A-Cray vás už bylo 350! Takže si pro vás kluci na úterý 18.října připravili další bombu!

Publikováno 03.10.2016

Život je nezastavitelný, já jsem zase o rok starší a tak 9.října budu v malebných prostorách žižkovského Paláce Akropolis slavit své 29.narozeniny. O hudební produkci večera se postarají ostřílení djs ve speciálních b2b setech, takže o zábavu bude rozhodně postaráno a vy doražte!

Publikováno 03.10.2016

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc. To je Pondělní Rychlovka! Dnes jsme se vyptávali pražského DJe a polovičky dua Deadly Viperz, Anakina.

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama