PředchozíDalší

News

Publikováno 28.09.2016

Znáte club Velkej Cajk v Mnichově Hradiště? Kolem tohoto místa se točí hodně zajímavých lidí a kromě hudební produkce láká tento podnik také vyznavače graffity či skateboardingu. Toto místo se řadí mezi kolébky underground kultury ve středních a severních Čechách. Letos se navíc Velkej Cajk dožil 15tých narozenin!

Publikováno 26.09.2016

Vzpomínáte na doby kdy se dělali masakrózní mejdany v DVD Karlov? Z těch nejznámějších zmíníme např. Pig Fest. Tato akce se stala Legendární v Plzni a okolí, no a jelikož se dlouho žádný Pig Fest nekonal, vzali jsme to do vlastních rukou a vracíme legendu zpět na místo činu.

Publikováno 26.09.2016

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc. To je Pondělní Rychlovka! Posledně jsme se ptali slovenského producenta Kutla a dnes jsme pokecali s tuzemským DJem a producentem Philipem T.B.C.

Publikováno 25.09.2016

Je tu další díl oblíbené, táborské tancovačky Welcome to the Jungle, na kterou již 30. září vůbec poprvé dovalí jeden z nejuznávanějších producentů, slovenský dj B-Complex.

Publikováno 22.09.2016

Tak a je tu zase, smrtelná kombinace která se odehrá v pražském clubu Cross! Tentokrát se můžete těšit na drumbassterds crew a jejch Drum&Bounce a spodní stage ovládne A51 crew v čele se Smackem!

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama