PředchozíDalší

News

Publikováno 05.09.2016

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc. To je Pondělní Rychlovka! No a dnes to schytal slovenský DJ, člen Trident crew a obrovský vtipálek a pohodář - Kukurica!

Publikováno 05.09.2016

Do Stormu se řítí nová podoba DNB eventů! Místo klasických DJ setů se na první launch edici můžete těšit na 6 exkluzivních crew setů. Basslife přinese parties v neotřelém stylu. Jak osazenstvem stage, tak přístupem k návštěvníkům a v budoucnu například i workshopy pro DJe a producenty.

Publikováno 05.09.2016

Glxy (UK), Tobax (RU) feat. MC Lifesize (UK), Kukurica (SK), Elementrix (UK), to a mnohem více bude začátek září v Crossu na párty Double Trouble. Ještě než si školáci stačí pořádně zahřát svoje místečka ve školních lavicích je potřeba zjednat pořádný poprázdninový restart a kde jinde najít lepší příležitost než na kultovní párty pořádané již několik let pražskými partičkami Drumbassterds a LiquidDnBCrew. Čekají vás dvě rozličné dnb stage nabité skvělým obsazením od začátku až do konce!

Publikováno 30.08.2016

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc. Tímto bychom vám rádi představili pravidelný, pondělní slot, kdy vždy vybereme jednoho z českých djů, nebo producentů a položíme mu pár rychlých otázek. To je Pondělní Rychlovka! No a jako prvního pokusného králíka jsem si vybrali člena Poisonapple crew a šíléného pařmena - Zakilo!

Publikováno 28.08.2016

S velkou radostí vám oznamujeme, že jsme do naší crew přijali nového člena, kterým je nadaný dj a producent, Houbass.

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama