PředchozíDalší

News

Publikováno 21.06.2016

Naší crew většina z vás zná, nebo o nás aspoň slyšela, ovšem pro ty kteří neví kdo jsme se radši představíme.

Publikováno 18.06.2016

Cross Club ve spolupráci s Urban Events se letos v létě chystá přenést svou jedinečnou atmosféru pod širé nebe v rámci dvoudenního festivalu. 5 podií, přehršel kapel, DJs a liveactů oživí bývalou elektrárnu Libušín 8. a 9. července.

Publikováno 14.06.2016

Sluníčko, bar, koupání a večer párty? Po sérii klubových nocí vás Drumbassterds.cz Crew zve na jejich první letní drumandbassový mejdan v Beach Park Mlékojedy ! Bass Breeze se koná v pátek 1.července, vše to začne od 13:00 a stejně jako každý rok, bude se pařit až do ranních hodin!

Publikováno 03.06.2016

Pátek je sám o sobě super den, že? No tak ho ještě vylepšíme jednou parádní zprávou a to, že v pondělí 6.6.2016 od 16 hodin otevíráme multifunkční prostor - BassterdStudio. Tak doražte a těšte se hned na několik vychytávek.

Publikováno 18.05.2016

Pravidelnou klubovku Double Trouble v Crossu pořádající pražské partičky Drumbassterds a LiquidDnBCrew obsadí v květnu mladé dravé duo Bl4ck Owlz, festival Sun And Bass přiletí reprezentovat italský mistr Arp XP a ze Slovenska se v Praze ukáže producentská ikona Smote. To vše spolu se skvělým mezinárodním DJ supportem ve dvou patrech klubu dramaturgicky rozdělených tak aby si opravdu každý vyznavač zlámaného beatu přišel na své.

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama